Ένα Μεγάλο Μπράβο για την αναβάθμιση σε υπουργό του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

0
1478

Η ορκωμοσία του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Τέτοιους ικανούς και μάχιμους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα!…

Την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Του ανθρώπου στον οποίο η κυβέρνηση χρωστά όλο τον πετυχημένο ως τώρα σχεδιασμό της άμεσης κινητοποίησης για τον Κορωνοϊο.

Απο την πρώτη στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή την οποία ως τωρα εκτελεί άψογα και με χειροπιαστά αποτελέσματα.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρωθυπουργό που σε μια δύσκολη για τη χώρα στιγμή, επέλεξε να στηριχθεί και να εμπιστευθεί έναν ικανό και αξιόλογο συνεργάτη του όπως ο Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται πως η ορκωμοσία του κ. Χαρδαλιά πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Α. Σακελλαροπούλου.

Επίσης με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναβαθμίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Στρατηγός ε.α. και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σημαντικές σπουδές σε θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και μακρά θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εμπειρία σε θέματα κρίσεων, έχει ο Νίκος Χαρδαλιάς, που αναβαθμίστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέλαβε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στις 19 Ιουλίου 2019. Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του KENT της Αγγλίας και ειδικεύτηκε σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Διατέλεσε Δήμαρχος Βύρωνα για 3 τετραετίες (2003-2014), Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού-ΣΠΑΥ (2003-2014), καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας-ΚΕΔΕ (2006-2012), και στη συνέχεια Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2014-2016).

Είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here