«Ένα παράξενο ταξίδι στο χρόνο»: Η Ενιαία Καλοκαιρινή Γιορτή των Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραία.

0
369

Με παιδικά χαμόγελα, όμορφα χορευτικά και πολύ φαντασία πλημμύρισε το Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης» τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 κατά την Πρώτη Ενιαία γιορτή των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας.

Περίπου 400 παιδιά ντυμένα με πολύχρωμες στολές συμμετείχαν στην μουσικό-χορευτική εκδήλωση που ετοίμασαν με τους δασκάλους τους, με θέμα «Ένα παράξενο ταξίδι στο χρόνο».

Οι μικροί μας φίλοι μας ταξίδεψαν ξεκινώντας από την Αρχαία Ελλάδα με σταθμούς όπως Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστρία και κατέληξαν ξανά στην χώρα μας παρουσιάζοντας μορφές του Θεάτρου Σκιών. 

Γονείς και συγγενείς των παιδιών, ενθουσιασμένοι από τους μικρούς «ηθοποιούς και μουσικούς» τα επιβράβευσαν με το θερμό χειροκρότημά τους.

Την γιορτή ετοίμασαν με μεράκι και κέφι οι εκπαιδευτικοί των Παιδικών Σταθμών «Σοφία Γκίκα», «Σουλίου», «Κηφισού», «Όθωνος», «Ανθούλα Αμπατζή», «Νέλλη Κοκορίνου», «ΧΑΝ», Α’ και Β’ Νέας Ερυθραίας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκαν η μουσικός κ. Κατερίνα Διαμαντάρα και οι θεατρολόγοι κ. Πέτρος Μιχαλάς και κ.. Μπέλλα Μπότση. Τα σκηνικά ήταν δημιουργία της κ. Λέτας Χριστοδουλάκη.

Αυτή τη σημαντική ημέρα για τα παιδιά μας ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καθώς και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Παιδικών Σταθμών θέλησαν να μην κλέψουν πολύτιμο χρόνο από τους πρωταγωνιστές. 

Για λίγα μόνο λεπτά η Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και ο Γιάννης Παντελεάκης καλωσόρισαν τους παρεβρισκομένους και ευχαρίστησαν την μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών γονείς, παιδαγωγούς και όσους συνεργάστηκαν για τη γιορτή που είχε ως στόχο να αναδείξει την δημιουργική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Η μουσικό-χορευτική εκδήλωση έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών μας. Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής των Burger Project σε ένα μοναδικό live παιδικών τραγουδιών.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ιλεάνα Κλοκώνη, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρης Μωράκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, η Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής κ. Σμαρώ Πετρίδου, ενώ την παρουσία της εκδήλωσης έκανε ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Προσχολικής Αγωγής κ. Γιάννης Κασιμάτης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here