Ένα Πρωτότυπο και Λειτουργικό έργο στην Άνω Κηφισιά.

0
149

Κατασκευάστηκε μεταλλική γέφυρα διέλευσης πεζών με παράλληλη κατασκευή κρεμαστού αγωγού ακαθάρτων.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της μεταλλικής γέφυρας διέλευσης πεζών στο ρέμα Σαπφούς στην περιοχή της Άνω Κηφισιάς με παράλληλη κατασκευή κάτω από την γέφυρα κρεμαστού αγωγού ακαθάρτων.

Ο βασικός λόγος της κατασκευής της γέφυρας είναι για να περάσει αγωγός ακαθάρτων και έτσι να λυθεί το πρόβλημα έλλειψης αποχέτευσης ενός τμήματος της περιοχής Άνω Κηφισιάς, που περικλείεται από τiς οδούς Δωδεκάνησου, Αρκαδίου και Αγ. Νεκταρίου, και 25ης Μαρτίου. Ακολούθως, ο αγωγός θα συνδεθεί με το υπάρχον ενεργό δίκτυο αποχέτευσης.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου Κηφισιάς με ποσό εργολαβικής σύμβασης ανήλθε σε 112.883,49 ευρώ.

Οι σημαντικότερες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν  εργασίες για την κατασκευή των άκρο-βάθρων και του μεταλλικού φορέα της πεζογέφυρας, ηλεκτρομηχανολογικές για το φωτισμό της και υδραυλικές που αφορούν στην τοποθέτηση του αγωγού ακαθάρτων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε:

«Η κατασκευή της μεταλλικής γέφυρας στο ρέμα Σαπφούς στην Άνω Κηφισιάς, είναι ένα πρωτότυπο έργο, το οποίο  έρχεται να λύσει ένα πρόβλημα αποχέτευσης σημαντικού αριθμού νοικοκυριών.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που στον Δήμο μας τα έργα διεξάγονται  κανονικά, χωρίς καμία καθυστέρηση και κάποια ολοκληρώνονται εν μέσω υγειονομικής κρίσης και καλοκαιριού.

Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης έργα καθημερινότητας όπως ηλεκτροφωτισμού, διανοίξεις οδών, αναβάθμιση φρεατίων, ασφαλτοστρώσεις, έργα αποχέτευσης, αποκαταστάσεις παιδικών χαρών ενώ μέσα σύντομα θα έχουμε και ένα καινούργιο Νηπιαγωγείο στην περιοχή των Αδαμών.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς που εργάστηκαν προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου:

Ένα πρωτότυπο και λειτουργικό έργο στην Άνω Κηφισιά

Ένα πρωτότυπο και λειτουργικό έργο στην Άνω ΚηφισιάΚατασκευάστηκε μεταλλική γέφυρα διέλευσης πεζών στο ρέμα Σαπφούς στην περιοχή της Άνω Κηφισιάς με παράλληλη κατασκευή κάτω από την γέφυρα κρεμαστού αγωγού ακαθάρτων.Ο βασικός λόγος της κατασκευής της γέφυρας είναι για να περάσει αγωγός ακαθάρτων και έτσι να λυθεί το πρόβλημα έλλειψης αποχέτευσης ενός τμήματος της περιοχής Άνω Κηφισιάς, που περικλείεται από τiς οδούς Δωδεκάνησου, Αρκαδίου και Αγ.Νεκταρίου, και 25ης Μαρτίου. Ακολούθως, ο αγωγός θα συνδεθεί μετο υπάρχον ενεργό δίκτυο αποχέτευσης.

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Samstag, 8. August 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code