Ένταλμα σύλληψης κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο!

0
158

Ένταλμα σύλληψης κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα για υπόθεση της εταιρείας «Helector» εξέδωσε η αστυνομία της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, απέφυγε επί του παρόντος να αναφέρει όνομα, αλλά είπε πως αν το πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε το ένταλμα δεν έλθει οικειοθελώς στην Κύπρο, τότε θα εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Της εξέλιξης αυτής προηγήθηκε η κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Helector» Αθανάσιος Κατρής, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας για την υπό διερεύνηση υπόθεση που αφορά τη διαχείριση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων (ΧΥΤΑ) Πάφου και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) Κόσιης.

Ο Αθανάσιος Κατρής, φέρεται να ενεπλάκη στην προκήρυξη των προσφορών, την κατασκευή και τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης και κατονομάστηκε ανάμεσα σε άλλα άτομα, τα οποία τελούν ήδη υπό κράτηση, από τον Ιωάννη Κοκότση ότι παραχωρούσε μίζες για λογαριασμό της εταιρείας «Helector».

Στις 26/03/2016, ο Αθανάσιος Κατρής και άλλοι 10 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης, των οποίων εκπνέει το διάταγμα πενθήμερης κράτησης, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here