Έντονες αντιδράσεις Δημοτών κατά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Νέα Ερυθραία!….Συνέχεια.

0
332

Στην πλατεία του αγάλματος του υπέρ πατρίδος πεσόντος Γεωργίου Βουβούτση στην Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα στην οδό Α. Κοραή και Λ. Ακρίτα γωνία, συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος μεταξύ του Δήμου και των Δημοτών!

Ο Δήμος τοποθέτησε την Παρασκευή 06/09/2013 «ειδικές μεταλλικές κατασκευές» από μεταλλικούς σωλήνες βαρέως τύπου σχήματος «Π» στερεωμένους μέσα σε μεγάλες τσιμεντένιες βάσεις για……

Τα έξη «ειδικά μεταλλικά φράγματα» που τοποθετήθηκαν από τον Δήμο σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου επί της οδού Α. Κοραή.

1. Να «επιβάλει» στους οδηγούς που εισέρχονται από λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου στην οδό Α. Κοραή να αλλάζουν την πορεία τους προς την οδό Λ. Ακρίτα.

2. Να «αποκόψει» την ροή κυκλοφορίας καθόδου της οδού Α. Κοραή προς την λεωφόρο, υποχρεώνοντας τους οδηγούς:

– να κάνουν «στροφή» πάνω στο πλακόστρωτο της πλατείας του αγάλματος για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την άνοδο της οδού Φλέμιγκ ή

– να παραβιάζουν το απαγορευτικό σήμα, για να βγουν στην λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου χρησιμοποιώντας την αντίθετη πορεία (μονόδρομος) της οδού Φλέμιγκ!

Αποτέλεσμα να εξακολουθεί να γίνεται…..το έλα να δεις στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Α. Κοραή, στην Λ. Ακρίτα, στην πλατεία του αγάλματος και στην οδό Φλέμιγκ!!

ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ κ. Δήμαρχε:

– ΓΙΑΤΙ τόση εμμονή στην εφαρμογή τέτοιου είδους απαράδεκτων κυκλοφοριακών «απορυθμίσεων»;

– ΠΟΣΟ κόστισε η κατασκευή αυτών των «ειδικών μεταλλικών κατασκευών»;

– ΓΙΑΤΙ δεν αφουγκράζεστε το αίτημα εκατοντάδων Δημοτών για την εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που να μην επηρεάζουν την καθημερινή ζωή τους;

ΜΗΠΩΣ επειδή κ. Δήμαρχε θέλετε να ικανοποιήσετε ορισμένα «άτομα» που διαμένουν στην περιοχή, τα οποία θα σας στηρίξουν στην επανεκλογή σας στο δημαρχιακό θώκο!

ΠΟΙΑ θα είναι η τελική κατάληξη της έντονης αντιπαλότητας μεταξύ των Δημοτών και του Δήμου…..θα φανεί στο εγγύς μέλλον!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό που δείχνουν τις απαράδεκτες κυκλοφοριακές «απορυθμίσεις», κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:32 limit=5}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here