Έντονες αντιδράσεις Δημοτών κατά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Νέα Ερυθραία!

0
339

Στην πλατεία του αγάλματος του υπέρ πατρίδος πεσόντος Γεωργίου Βουβούτση στην Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα στην οδό Α. Κοραή και Λ. Ακρίτα γωνία, οι Δημότες της Κηφισιάς έχουν κηρύξει τον πόλεμο εναντίον του Δήμου εδώ και αρκετό καιρό σπάζοντας / καταστρέφοντας τα κολωνάκια που τοποθετεί συνεχώς ο Δήμος επί της Α. Κοραή.

Η οδός Α. Κοραή την Τρίτη 03/09/2013.

Τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν από τον Δήμο για (1) να επιβληθεί αλλαγή της ροής της κυκλοφορίας προς την οδό Λ. Ακρίτα και (2) να φρενάρει την ροή κυκλοφορίας κατά μήκος της οδού Α. Κοραή, προς εξυπηρέτηση ορισμένων «ατόμων» που μένουν στην περιοχή!

Κι εξακολουθεί…..το έλα να δεις. Από την μια οι Δημότες να καταστρέφουν τα κολωνάκια …..και από την άλλη ο Δήμος να τα επανατοποθετεί!

Η οδός Α. Κοραή την Τετάρτη 04/09/2013.

Όπως διαφαίνεται ο κ. Χιωτάκης δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατοντάδων Δημοτών για την εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που να μην επηρεάζουν την ζωή τους, είτε γιατί το εισηγούνται ορισμένα «άτομα» της περιοχής, είτε γιατί του το ζητούν οι πολιτικοί του φίλοι, οι οποίοι θεωρεί ότι θα τον στηρίξουν στην επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο. 

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό στην οδό Α. Κοραή, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:28 limit=6}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here