Έξωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE στην Νέα Ερυθραία!

0
244

Τελεσίγραφο στη VODAFONE να αποσύρει την κεραία της από σπίτι στην οδό Περγάµου 33, στη Ν. Ερυθραία, επέδωσε ο ∆ήµος Κηφισιάς. Έχει ήδη συστήσει συνεργείο κατεδάφισης, δίνοντας διορία 10 ημερών στην εταιρεία να κατεβάσει την κεραία!

Αυτό έγινε ύστερα από αυτοψία, που διαπίστωσε ότι η κεραία βρίσκεται µερικά µόλις µέτρα από το συγκρότηµα των δηµοτικών σχολείων της περιοχής, ενώ έχει κριθεί παράνοµη από την ΕΕΤΤ και λειτουργεί µε παράνοµη ηλεκτροδότηση.

Αυτές είναι οι παράνομες κεραίες υπό το καμουφλάζ καμινάδων που έχουν τοποθετηθεί στην οικία της οδού Περγάμου και λειτουργούν, σε απόσταση 35 μέτρων από το 2o Νηπιαγωγείο, 135 μέτρων από το 2o Δημοτικό Σχολείο και κοντά σε άλλους χώρους συνάθροισης κοινού (τοπικό παράρτημα Προσκόπων) που έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών!

Σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας με τίτλο «Αυθαίρετες κατασκευές κινητής τηλεφωνίας στην Νέα Ερυθραία» είχε δημοσιευθεί στις 31/07/2014 μετά από έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, οι κάτοικοι ζήτησαν από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο συµπαράσταση, καθώς και έκδοση επαναληπτικού ψηφίσµατος.

Να θυµίσουµε ότι ψήφισµα για τη συγκεκριµένη κεραία έχει ψηφίσει το δηµοτικό συµβούλιο πριν τις δηµοτικές εκλογές, τον περασµένο Απρίλιο.

Η τότε δηµοτική αρχή δεν είχε κάνει καµία άλλη κίνηση, εκτός από το να εισάγει το θέµα στο συµβούλιο για ψήφιση.

Μάλιστα, ο κ. Κύρλος, έχυσε προχθές κροκοδείλια δάκρυα υπέρ των κατοίκων για την κωλυσιεργία της Δηµοτικής Αρχής στην απομάκρυνση της κεραίας, γεγονός που δεν άφησε αναπάντητο ο ∆ήµαρχος, τονίζοντας ότι οι προηγούµενοι και δεν έκαναν τίποτα και ζητούν από τη νυν Διοίκηση να κάνει τα πάντα µέσα σε δύο µήνες.

Αµέσως µετά το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο τελείωσε µετά τις 3.00 το πρωί, ο ∆ήµαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωµάκος, πήγε στο Αστυνοµικό Τµήµα της πόλης µας και κατέθεσε µήνυση εναντίον της εταιρίας VODAFONE!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμαρχο Κηφισιάς!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here