Έπεσαν οι μάσκες – Οι δανειστές ομολογούν εθνικό εκβιασμό!!

0
171

Ξεκάθαρη ομολογία από τους δανειστές, ότι χρησιμοποιούν την τεχνητή κρίση ρευστότητας για να εκβιάσουν ωμά την χώρα μας και να μας βάλουν πάλι στο μνημόνιο, έκανε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο «Reuters».

Κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να στραγγαλίσουν την ελληνική Οικονομία και να μας αναγκάσουν σε υποταγή, να αποδεχτούμε ένα ακόμα μνημόνιο.

Οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας, πετούν τον μανδύα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και με ένα μείγμα «κακίας» και «εκδικητικότητας» λειτουργούν εκβιαστικά, αγνοώντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών που εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού.

«Η κρίση ρευστότητας χρησιμοποιείται για να πιέσει τους Έλληνες να αρχίσουν πολύ γρήγορα συζητήσεις για την αξιολόγηση και να την ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα , χωρίς καν να περιμένουν το τέλος Απριλίου» δήλωσε στο «Reuters» αξιωματούχος της Ευρωζώνης που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το χρηματοδοτικό κενό συνεχίζει να δημιουργεί πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο, αφού με τις κάνουλες της ευρωπαϊκής ρευστότητας, κλειστές και την διέξοδο της έκδοσης εντόκων γραμματειών, (προς το παρόν) σφραγισμένη, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι επιλογές της κυβέρνησης έχουν σκόπιμα μειωθεί από τους δανειστές.

Οι ξένοι δανειστές ελπίζουν ότι «η στενότητα της ρευστότητας, θα πιέσει την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να συμφωνήσει μεταρρυθμιστικά σχέδια πιο γρήγορα από την προθεσμία έως τα τέλη Απριλίου που έχει οριστεί από τους πιστωτές, ανοίγοντας το δρόμο για την αποδέσμευση κεφαλαίων».

Στο ίδιο δημοσίευμα, έτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, εκτιμά ότι οι μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση θα μπορούσαν να εφαρμοστούν μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Έξαλλος ο Σόιμπλε που βλέπει ότι τον αδειάζουν….

«Λύσσα» μαύρη, βγάζει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την μυστική συνάντηση του έλληνα ομολόγου του Γίαννη Βαρουφάκη, με τον εκλεκτό της Καγκελαρίου Μέρκελ, Γεργκ Άσμουσεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, «Sächsische Zeitung», η μυστική συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας, έχει προκαλέσει την οργή του Σόιμπλε, διότι η φερόμενη συνάντηση έγινε χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί, τη στιγμή που οι επαφές με τον Έλληνα ομόλογό του, εν μέσω των διαπραγματεύσεων, εμπίπτουν στη δική του αρμοδιότητα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here