Έργα ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Κηφισιάς.

0
228

Έργα ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Κηφισιάς

Δύο έργα ηλεκτροφωτισμού είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του δημοτικού φωτισμού καθώς και αποκατάστασης ηλεκτρολογικών δικτύων και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη αλλά και έργα κατασκευής νέου δικτύου οδοφωτισμού σε κεντρικούς δρόμους και πάρκα του Δήμου Κηφισιάς.

Μάλιστα στο έργο κατασκευής του νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού τοποθετούνται ιστοί οδό-φωτισμού με φωτιστικά σώματα υψηλής τεχνολογίας LED. Επίσης στο έργο έχει συνδυαστεί η αισθητική των σύγχρονων φωτιστικών με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του Δήμου Κηφισιάς.

Τα έργα αυτά εντάσσονται στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των Δημοτών, αλλά και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και την επέκταση των ηλεκτρολογικών δικτύων του Δήμου.

Έργα ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Κηφισιάς

Έργα ασφαλτόστρωσης σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία ξεκίνησαν τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

Οι ανάγκες αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε όλο τον Δήμο είναι μεγάλες και για τον λόγο έχει δρομολογηθεί σειρά έργων ασφαλτόστρωσης, ώστε να επισκευαστούν φθαρμένα τμήματα που δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η συνολική επιφάνεια ανακατασκευής οδοστρωμάτων θα φτάσει τα 8555τ.μ. και συγκεκριμένα 4400τ.μ για την Κηφισιά και 4155τ.μ για τη Νέα Ερυθραία.

Το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 2016» είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, συμβασιοποιήθηκε στα 69.931 ευρώ και η διάρκειά του είναι δύο μήνες.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here