Έρμαιο του Ερντογάν ο Έλληνας πρωθυπουργός.

0
182

Απίστευτη ομολογία του κυβερνητικού εκπροσώπου!

Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών, γεννούν τεράστια ερωτηματικά για την «επιρροή» που ασκεί ο Ταγίπ Ερντογάν στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ώρα που το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έστελνε διαβήματα για τις αδιανόητες προκλήσεις της Τουρκίας η οποία έφτασε στο σημείο να πολιορκεί την Κρήτη παρεμποδίζοντας ερευνητικό σκάφος να ανοιχτεί πέραν των 6 ναυτικών μιλίων, ο Ερντογάν αποκάλυπτε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, ότι θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη!

Στην κυβέρνηση ακολούθησε πανικός και διαψεύσεις. Πηγές του μεγάρου Μαξίμου διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει καμία συνάντηση και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα συμπέσει καν με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Διότι υποτίθεται ο Ερντογάν θα έφευγε την Τετάρτη το πρωί από τη Νέα Υόρκη, την ίδια ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έφτανε.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μάλιστα μιλώντας σήμερα το πρωί στον Σκάι, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη!

Το «newsbreak.gr» όμως αποκάλυψε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί από τη Νέα Υόρκη, αλλά την Τετάρτη το βράδυ! Οπότε ο ισχυρισμός του για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρονικά τουλάχιστον, επιβεβαιώνεται.

Άρα, η ελληνική κυβέρνηση έλεγε ψέματα στους Έλληνες, επικαλούμενη την μη ταύτιση του χρόνου παρουσίας των δύο ηγετών στην σύνοδο του ΟΗΕ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όμως πριν από λίγα λεπτά, ισχυρίστηκε πως εάν η τουρκική πλευρά θελήσει συνάντηση, τότε ο κύριος Μητσοτάκης θα απαντήσει θετικά!

Διαψεύδοντας όλους τους κυβερνητικούς χειρισμούς, ομολογώντας όμως και το πρωτοφανές ψεύδος που η κυβέρνηση μεταχειρίστηκε για να εξαπατήσει τους Έλληνες! Διότι την συνάντηση την είχε προαναγγείλει ο Ερντογάν χωρίς καν να την «ζητήσει»!

Με απλά λόγια:

-Εάν ο κύριος Μητσοτάκης όντως συναντηθεί την Τετάρτη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα δικαιώσει όσους ισχυρίζονται ότι «υπακούει» κυριολεκτικά στις εντολές του Τούρκου.

-Εάν ο Ερντογάν επιβεβαιωθεί, σενάριο που κάθε Έλληνας απεύχεται, ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό που εξαπάτησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here