Έρχεται η ταινία του «Assassin’s Greed»!

0
443

«Χτες το απόγευμα στις 6μ.μ. Εκτελέστηκες και κηρύχτηκες νεκρός. Δεν υπάρχεις πια». Καλά ξεκινάνε τα πράγματα για τον πρωταγωνιστή του «Assassin’s Creed».

Όταν ο Callum Lynch ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες μέσω μία επαναστατικής τεχνολογίας, ξεκλειδώνει και μία σχέση-κλειδί με τον πρόγονό του Aguilar, με αποτέλεσμα να αποκτήσει τις ικανότητες ενός Master Assassin αλλά και να ανακαλύψει ότι κατάγεται από μία μυστική κοινότητα εκτελεστών.

Το «Assassin’s Creed» αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του Michael Fassbender με τον σκηνοθέτη Justin Kurzel και τη συμπρωταγωνίστριά του, Marion Cotillard. Οι τρεις τους δούλεψαν πρόσφατα μαζί για το «Macbeth», μία ταινία που ξεχώρισε κυρίως για τις ερμηνείες και την αισθητική της.

Ίσως γι’ αυτό είχαμε κάποιες ελπίδες για τη μεταφορά του ομώνυμου video game στη μεγάλη οθόνη, παρά το πολύ βεβαρημένο ιστορικό των διασκευών του είδους για τον κινηματογράφο.

Το καστ συμπληρώνεται από τα ηχηρά ονόματα των Jeremy Irons, Brendan Gleeson και Michael K. Williams, αλλά και από την Ελληνογαλλίδα ηθοποιό Ariane Labed που είδαμε τελευταία στον «Αστακό», στον ρόλο της εκτελέστριας Maria.

Η ταινία δε θα βασιστεί σε καμία από τις εννέα ιστορίες του παιχνιδιού που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αλλά σε μία πρωτότυπη αφήγηση που θα χρησιμοποιήσει τα βασικά χαρακτηριστικά της υπόθεσης, και πιο πολύ τον συνδυασμό Ιστορίας και επιστημονικής φαντασίας.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Fassbender έπαιξε όλα τα παιχνίδια όταν ανέλαβε τον ρόλο, κυρίως για να πάρει μία καλή ιδέα των κινήσεων του χαρακτήρα.

Δείτε το «Assassin's Creed» – Trailer World Premiere:

{videobox}gfJVoF5ko1Y{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here