«Αίτηση» συμπολίτη μας προς τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

0
360

Σας παραθέτουμε την «Αίτηση» ημερομηνίας 12/09/2013 του συμπολίτη μας κ. Μαρίνου Παπαδόπουλου δικηγόρου, κατοίκου Κηφισιάς, οδός Χαρίτων 15, Τ: 210 778 1045, M: 6974 71 80 71 προς τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, σε συνέχεια της από 27/8/2013 «Αίτησης-Διαμαρτυρίας» του (α.π. 41791) που απευθύνθηκε στον επικεφαλή της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, αναφορικά με την απαράδεκτη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία κατάσταση των συντριβανιών της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, και την από 3/9/2013 (α.π. 42791) σχετική απαντητική αλληλογραφία.

Με την «Αίτησή» του αυτή ο συμπολίτης μας ζητά από τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, υπόψη της αρμοδιότητάς του για τα συντριβάνια της Κηφισιάς και τις δαπάνες περί αυτά εν γένει, να του γνωστοποιηθούν εγγράφως τα εξής: 

– Αντίγραφα τιμολογίων για το κόστος της επισκευής/συντήρησης των συντριβανιών της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

– Την αιτιολογία για την οποία αυτά σήμερα, παρόλο που πληρώθηκαν από τους δημότες για να λειτουργούν, δεν λειτουργούν.

– Την αιτιολογία για την οποία αγνοήσατε τις επανειλημμένες αναφορές τόσο του κ.Σιδέρη όσο και άλλων αναφερομένων ως άνω συντακτών αλληλογραφιών απευθυντέων προς εσάς, και δεν πράξατε κάθετι αναγκαίο για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή των κινδύνων από τις κακοσυντηρημένες δημοτικές εγκαταστάσεις της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

– Την απομάκρυνση του επικίνδυνου κουβούκλιου παρακείμενου των συντριβανιών με σπασμένα τζάμια ή την πλήρη αποκατάστασή του και δη κατά τρόπο που δεν θα είναι εύκολο να περιέλθει στην ίδια επικίνδυνη κατάσταση πάλι.

Επίσης ο συμπολίτης μας ζητά από τον Αντιδήμαρχο να απαντήσει εγγράφως εντός της υπό του νόμου ταχθείσας προθεσμίας κι δηλώνει, επίσης, ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση νομίμων δικαιωμάτων του ενώπιον της Δικαιοσύνης και γνωστοποίησης στην Περιφέρεια, καθώς και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης της παρούσας απαράδεκτης και επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία κατάστασης που συντρέχει με υπαιτιότητά του Αντιδημάρχου ενόψει της πολύμηνης αμέλειά του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του!

Διαβάστε ολόκληρη την «Αίτηση» ημερομηνίας 12/09/2013……ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here