«Αγάπησε τον εαυτό σου…..άλλαξε στάση ζωής»

0
968

Με κεντρικό σύνθημα «Αγάπησε τον εαυτό σου, άλλαξε στάση ζωής» η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΑΚΟΣ και ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Πολιτεία, συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου, στο Semiramis Hotel.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της ΑΚΟΣ με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα»……

Η πρόεδρος της ΑΚΟΣ ογκολόγος Δέσποινα Κατσώχη με τη δημοσιογράφο Σταυρούλα Χριστοφιλέα και την πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιάς-Πολιτείας Λίνα Βάντζιου-Δουκίδη.

που στόχο έχει να μας ευαισθητοποιήσει σε θέματα πρόληψης του καρκίνου αλλά και να μας κινητοποιήσει στο να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής που υπόσχεται μακροβιότητα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά – Πολιτεία Λίνα Βάντζιου – Δουκίδη και την παρουσίασε η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Με αφορμή την εκδήλωση, η πρόεδρος της ΑΚΟΣ Δρ. Δέσποινα Κατσώχη (www.akoslife.com), επισημαίνει μεταξύ άλλων: 

«Η πρωτογενής πρόληψη μειώνει δραστικά τις πιθανότητες να νοσήσει το σώμα μας. Δεν υπάρχουν «καλά» ή «κακά» τρόφιμα, μόνο καλή ή κακή διατροφή. 

Οι καλές και κακές συνήθειες είναι στο χέρι μας. Εξίσου σημαντική είναι και η δευτερογενής πρόληψη με ειδικές εξετάσεις οι οποίες εντοπίζουν εγκαίρως το πρόβλημα, κυρίως στις ομάδες υψηλού κινδύνου. 

Το προληπτικό check up πιστοποιεί την καλή μας υγεία. Ας μην επιτρέψουμε αδικαιολόγητους φόβους και προλήψεις να μας στερήσουν αυτό το δώρο ζωής». 

Ομιλητές της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν οι παθολογοανατόμος Σάββας Παπαδόπουλος, η Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος και Πρόεδρος της ΑΚΟΣ Δέσποινα Κατσώχη, ο Ειδικός Χειρουργός παθήσεων μαστού Γιάννης Φύσσας, ο Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος Σπύρος Βλάχος και ο Χειρουργός -Ουρολόγος Σπύρος Γκούβαλης. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ακολούθησε κοκτέιλ. 

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακ΄τω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:61 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here