ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέβαλλε ακόμη και την μνήμη της Φώφης Γεννηματά!…της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

0
338

Πολιτεύτηκε με την τυμβωρυχία, την πολιτική απάτη, την πατριδοκαπηλία, την χυδαιότητα έναντι του πολιτικού του αντιπάλου, τα fake news, την αργυρώνητη στήριξη των ΜΜΕ, βγαλμένα όλα από την εργαλειοθήκη της πιο μαύρης προπαγάνδας που ενστερνίζεται και ακολουθεί όλος αυτός ο εσμός των ομοίων του, τύπου Όρμπαν, Σαλβίνι κλπ.

Στην περίπτωση της εξαγγελίας για δωρεάν εξετάσεις μαστού στην μνήμη της Φώφης Γεννηματά, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης ξεπέρασε τον πιο ανήθικο εαυτό του.

Ανακοίνωσε για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο, ένα πρόγραμμα το οποίο όχι μόνον ισχύει από το 2017 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το υποβάθμισε κιόλας περιορίζοντας το ηλικιακό εύρος.

Τυφλωμένος από την δομική αναισχυντία του, δεν δίστασε ακόμη και να προσβάλλει την μνήμη της  Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ανύποπτη στιγμή τον είχε «ξεμπροστιάσει» στην Βουλή, αποκαλύπτοντας την απάτη του.

Κατά τραγική σύμπτωση η αποκάλυψη έγινε ακριβώς ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία του θανάτου της, στις 25 Οκτωβρίου του 2020! Τότε του είπε ότι δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για επικοινωνία.

Τώρα, ανήμερα της κηδείας της, ο αδίστακτος Κυρ. Μητσοτάκης δεν ντράπηκε να καπηλευθεί με ξεδιάντροπο τρόπο τον θάνατο της, μετατρέποντας τον σε επικοινωνιακό εργαλείο προς όφελος του!

Η πιο χυδαία φάρσα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, αυτή η ελεεινή καρικατούρα πολιτικού που εγκαθιδρύθηκε σαν κατάρα στην χώρα, δεν πρέπει απλώς να φύγει. Του αρμόζει να καταχωρισθεί ως μίασμα, που μολύνει την δημόσια σφαίρα.

Υ.Γ. Η δωρεάν μαστογραφία είχε θεσμοθετηθεί χρόνια πριν την «εξαγγείλει» ο Μητσοτάκης-Τεράστιο ατόπημα.

Ντοκουμέντο από ομιλία της Φώφης που εκθέτει τον Μητσοτάκη….

Υ.Γ.1. Βουλή: 45 γυναίκες βουλευτές ζητούν κάλυψη των δαπανών ψηφιακής μαστογραφίας.

Προσυπογράφουν το σχετικό υπόμνημα-αίτημα, προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Ανάμεσα στις υπογράφουσες είναι η Όλγα Γεροβασίλη, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φώφη Γεννηματά, η Σία Αναγνωστοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

Υ.Γ.2. Ανδρέας  Ξανθός: Παραπειστική η εξαγγελία για δωρεάν μαστογραφίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here