ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Ο Μητσοτάκης συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με τον εμπρησμό στον Real FM.

0
235

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία ακόμα κοινοβουλευτική αθλιότητα, συνδέοντας από το βήμα της Βουλής την αξιωματική αντιπολίτευση με τον εμπρησμό στα γραφεία του Real FM.

Μετρ του «εκτσογλανισμού της δημόσιας ζωής» αποδεικνύεται ο Πρωθυπουργός, ο οποίος χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη έκφραση για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απ’ ότι φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τις συγκεκριμένη πολιτική πρακτική.

«Όλα αυτά έχουν αρχή, μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε και επικαλέστηκε:

«Τα τρία μέτρα κάτω από τη γη του κ. Πολάκη, τα μαχαίρια κ. Φίλη, τη μητροκτονία από τον κ. Βερναρδάκη. Όλα αυτά από ένα κόμμα που μιλά για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και της ενημέρωσης επειδή έτσι το είπαν κάποιοι…Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα».

Σε εκείνο το σημείο, απέδωσε εμμέσως την πολιτική ευθύνη του εμπρησμού στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. «Και μάλιστα την ίδια μέρα που μπήκαν βόμβες σε έναν σταθμό που χθες κατέκρινε τις δηλώσεις του κ. Βερναρδάκη» είπε και έκανε λόγο για «χυδαιότητες χωρίς σύνορα».

Η αποτρόπαια και ατεκμηρίωτη σύνδεση προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φώναζαν εκτός μικροφώνου: «Ντροπή σου». «Φέρτε τον αρχηγό σας εδώ να αντιπαρατεθούμε» απάντησε ο πρωθυπουργός, ζητώντας την απερίφραστη καταδίκη του εμπρησμού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Εντύπωση προκάλεσε δε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, δεν έδωσε αμέσως μετά τον λόγο στον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκο Φίλη, προκειμένου να απαντήσει στον Κυριάκο  Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσου Ηλιόπουλου.

«Ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει άμεσα την αθλιότητα ότι μπήκαν βόμβες στον Real FMγιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ-Είναι πλέον επικίνδυνος για τη Δημοκρατία»

Όσο ο κος Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος.

Έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real FM και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη». Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη.

Αυτό δεν είναι μία απλή Αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει.

Καταλαβαίνουνε τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα.

Υ.Γ.1. ΟΡΓΗ Πολάκη: «Κυριάκο Μητσοτάκη, άκου λοιπόν καλά…».

Απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, έδωσε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Πολάκης σε Μητσοτάκη: "Άκου, λοιπόν, τι είναι εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής και της κοινωνίας" - IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ορμώμενος από τους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εκτσογλανισμού», παρέθεσε έντεκα λόγους οι οποίοι απαντούν στα λεγόμενα του πρωθυπουργού, «κατακεραυνώνοντας» την Κυβέρνηση.

«Γι’ αυτό και η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι και αλλιώς και μέχρι τέλους»καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη,
Πάλι με έπιασες στο στόμα σου!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ, «εκτσογλανισμός της κοινωνίας» ΕΙΝΑΙ:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ.2. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Σκουρλέτης: Ο κ. Μητσοτάκης καταγράφεται ως ο Πρωθυπουργός της προβοκάτσιας και της τοξικότητας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here