ΑΘΡΟΑ Εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα «Μαζί» με δεκάδες Πράκτορες της ΜΙΤ.

0
232

Κάθε μέρα μπαίνει στην χώρα ένα ολόκληρο…χωριό.

Καθημερινή είναι η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και «μαζί» με αυτούς εισέρχονται στην χώρα και πράκτορες της Τουρκικής ΜΙΤ.

Οι Τούρκοι μαζί με τους παράνομους μετανάστες προωθούν καθημερινά στην Ελλάδα πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι έχουν στήσει οργανωμένα δίκτυα κατασκοπείας σε ευαίσθητες περιοχές. Φυσικά οι Τούρκοι πράκτορες προσποιούνται τους…παράνομους μετανάστες.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και την είσοδο στην χώρα μας και επικίνδυνων ατόμων που στο παρελθόν είχαν υπάρξει μαχητές του ISIS και της Αλ Κάιντα ή και Τουρκμένω-μαχητών που διαθέτουν Συριακό διαβατήριο, δηλαδή έχουν Συριακή υπηκοότητα αλλά ΤΟΥΡΚΙΚΗ Εθνική Συνείδηση.

Πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ: «Εμείς κάψαμε την Ελλάδα – Πότε πραγματοποιήσαμε βομβιστικές επιθέσεις στα νησιά» – Pronews.gr

Αυτό σημαίνει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους από τους Τούρκους πράκτορες όπως και οι μαχητές του ΙSIS οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι και το κυριότερο επιχειρησιακά εμπειροπόλεμοι.

Τούρκοι πράκτορες έχουν κατακλύσει από τα μέσα του καλοκαιριού την Θράκη, με συντονιστικό κέντρο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εκμεταλλευόμενοι τις παράνομες μεταναστευτικές ροές η εκδίδοντας «Τουριστικές βίζες».

Στο «έργο» τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας τους βοηθούν είτε Αλβανοί και Κοσοβάροι είτε Μουσουλμάνοι εκ των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στη Ελλάδα και έχουν πλέον προσωρινή άδεια παραμονής. Ανενόχλητοι «αλωνίζουν» σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Θράκη.

Πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρουν περισσότερα από 100 άτομα τα οποία εισήλθαν τόσο από τον Έβρο με απλή Τουριστική βίζα, μέσω Βουλγαρίας από το μεθοριακό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου και φυσικά μέσω των υποτιθέμενων «ορδών» των παράνομων μεταναστών που συνεχίζουν να περνούν από συγκεκριμένα περάσματα στον Έβρο.

Αναφορά στην υπόθεση της φερόμενης ως Αξιωματικού του Τουρκικού Στρατού, που υποδύθηκε την επικεφαλής της ομάδας των λαθρομεταναστών της νησίδας του Έβρου, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χωρίς κανένα έλεγχο νέα κύματα λαθραίων μεταναστών καταφθάνουν από τον Έβρο, στον οποίο δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφάλειας,  αλλά και τις Τουρκικές ακτές.

Όσοι αλλοδαποί θέλουν να μπουν στην Ελλάδα παραβιάζοντας τα σύνορα (είτε χερσαία είτε θαλάσσια) το πράττουν ιδιαιτέρως  εύκολα χωρίς να συναντούν την παραμικρή δυσκολία.

Όπως έχουμε αναφέρει Τούρκοι πράκτορες έχουν κατακλύσει από τα μέσα του καλοκαιριού την Θράκη, με συντονιστικό κέντρο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εκμεταλλευόμενοι τις «ροές» η εκδίδοντας «Τουριστικές βίζες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here