Αιχμές Κεφαλογιάννη κατά Μητσοτάκη: Ο πολιτικός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα.

0
221

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε η βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με την εικόνα που πρέπει να δείχνουν οι πολιτικοί με αφορμή και τις πρόσφατες φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας στην Πάρνηθα που δημοσίευσε το Documento.

«Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν η αυτοκριτική», ανάφερε η κυρία Κεφαλογιάννη μιλώντας στο δελτίο του Kontra News και τόνισε πως οι πολιτικοί «πρέπει να δίνουν το παράδειγμα» σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

«Δε θα πρέπει να είναι προτεραιότητα μας το να συζητήσαμε για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, την ώρα, μάλιστα, που έχουμε τόσους νεκρούς και διασωληνωμένους καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερνά, και, όντως, κι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα»…ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κεφαλογιάννη.

Πρόσθεσε μάλιστα πως και η ίδια εργάζεται από το σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί»ανέφερε.

Σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και ερωτηθείσα κατά πόσο επηρέασε στο ξέσπασμα του δεύτερου κύματος η κυρία Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι την κατάσταση της πανδημίας δεν την έφερε μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού, τονίζοντας πως η προσπάθεια αντιμετώπισής της πρέπει να είναι κοινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code