Αλαφούζος εναντίον Μαρινάκη μέρος δεύτερο…

0
448

Φαίνεται ότι ο ξαφνικός έρωτας μεταξύ των δύο ισχυρών με τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά, λαμβάνει τέλος. Εφοπλιστές και οι δύο, καναλάρχες πλέον και οι δύο, είχαν πολυετή πόλεμο μεταξύ τους που έληξε ξαφνικά τον Μάρτιο του 2017.

Οι γνωρίζοντες στο παρασκήνιο ξέρουν και με ποιον ακριβώς τρόπο έληξε, καθώς η συμμαχία εκείνη όχι μόνο απετέλεσε κεραυνό εν αιθρία, αλλά για πολλούς άλλαξε και την ροή της χώρας. Και δεν εννοούμε μόνο στο μιντιακό τοπίο. Χαρακτηριστική η φωτό από δημοσίευμα της εποχής.

Σήμερα οι σχέσεις των δύο ανδρών φαίνεται ότι περνούν πάλι πολικές θερμοκρασίες. Και ουδείς γνωρίζει εάν θα μπορέσουν να τα βρουν όπως έγινε στο παρελθόν, διότι και οι δύο πιστεύουν ότι πλέον με τον Μητσοτάκη στην Κυβέρνηση είναι πανίσχυροι.

Ο πρωθυπουργός πάντως αποκλείεται να κάνει τον διαιτητή. Άλλωστε έχει τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει που η κόντρα μεταξύ δύο επιχειρηματιών δεν μπορεί να αποτελέσει προτεραιότητα.

Εκτός εάν η κατάσταση εκτραχυνθεί τόσο, που ένας εκ των δύο ή και οι δύο, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τις προσβάσεις τους στο Μαξίμου για να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Τότε, ο πρωθυπουργός θα κληθεί να πάρει μία σκληρή απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here