ΑΜΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ενώ η Ελλάδα είναι πρώτη παγκοσμίως σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων, υπάρχουν δυστυχώς Έλληνες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την βίλα που νοίκιασε ο Τσίπρας!

0
398

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους δημοσιογράφους του σήμερα.

Όταν αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα εδώ και πολλές ημέρες είναι πρωταθλήτρια κόσμου σε θανάτους κατά αναλογία πληθυσμού, αλλά υπάρχουν  Έλληνες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την βίλα που νοίκιασε ο Τσίπρας, τότε ηθελημένα Αμαυρώνουν την Εικόνα τους και της Δημοσιογραφίας γενικότερα.

Φυσικά ξέρουμε ότι ήταν εντολή του αφεντικού να καλυφθεί η πραγματικότητα και να ξεκινήσει μία γελοία προπαγάνδα. Υπάρχουν όμως και δουλειές που είναι ντροπή. Θα μπορούσαν για παράδειγμα οι πανελίστες να αρχίσουν να βήχουν, να παριστάνουν ότι έχουν δέκατα και να μην συμμετέχουν.

Εκείνο που τρομάζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των δια-σωληνωμένων στα νοσοκομεία (600) και των θανάτων (101 το τελευταίο 24ωρο), με τις απώλειες για την Ελλάδα σε ανθρώπινες ζωές να έχουν φθάσει τις 3.003.

Ο μηχανισμός καθημερινής αλλά και σε πραγματικό χρόνο (real time) παρακολούθησης της εξάπλωσης της πανδημίας παγκοσμίως από το φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins έδωσε μάλιστα προχθές στη δημοσιότητα την καταγραφή (διάγραμμα κάτω) που φέρνει την Ελλάδα πρώτη παγκοσμίως σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά.

Σε ανάλογη καταγραφή η Ελλάδα ήταν πρώτη σε θανάτους και την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού για 2-3 εβδομάδες οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στη χώρα μας είναι αναλογικά (με τον πληθυσμό) μεγαλύτερες από πολλές άλλες χώρες.

Η καταγραφή του Johns Hopkins που τρομάζει: Αρνητικό ρεκόρ σε θανάτους Covid 19 και τον Δεκέμβριο (πίνακες & διαγράμματα).

Εξαιρετικά επιφυλακτικοί είναι οι λοιμωξιολόγοι που συμβουλεύουν την κυβέρνηση σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς και της οικονομίας, παρά τις καθημερινές σχεδόν εξαγγελίες υπουργών που προεξοφλούν πως μετά την άρση του lockdown, την επόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσει σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων.

Ορισμένοι, μάλιστα, κάνουν λόγο ακόμα και για λειτουργία των μεγάλων εμπορικών κέντρων, κάτι που, όμως, θεωρείται βέβαιο πως θα δημιουργήσει άκρως επικίνδυνες συνθήκες συνωστισμού.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο, γεγονός που προκάλεσε εντυπώσεις σχετικά με το πως εξελίσσεται η κατάσταση με την πανδημία.

Εκείνο που τρομάζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων στα νοσοκομεία (600) και των θανάτων (101 το τελευταίο 24ωρο), με τις απώλειες για την Ελλάδα σε ανθρώπινες ζωές να έχουν φθάσει τις 3.003.

Ο μηχανισμός καθημερινής αλλά και σε πραγματικό χρόνο (real time) παρακολούθησης της εξάπλωσης της πανδημίας παγκοσμίως από το φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins έδωσε μάλιστα προχθές στη δημοσιότητα την καταγραφή (διάγραμμα κάτω) που φέρνει Ελλάδα πρώτη παγκοσμίως σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά.

Σε ανάλογη καταγραφή η Ελλάδα ήταν πρώτη σε θανάτους και την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού για 2-3 εβδομάδες οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στη χώρα μας είναι αναλογικά (με τον πληθυσμό) μεγαλύτερες από πολλές άλλες χώρες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εύγε! Ο Κατρούγκαλος είπε την λέξη «λάσπη» μέσα στο MEGA και δείτε ποιοι…μυγιάστηκαν!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ξεσκέπασε την «λάσπη» το MEGA για την δήθεν βίλα του Αλέξη Τσίπρα. Δείτε πως αντέδρασαν όλοι μόλις είπε την απαγορευμένη λέξη.

Θυμίζουμε ότι και ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε πέσει θύμα «λάσπης» από τα υπόγεια της Νέας Δημοκρατίας, που τελικά αποδείχθηκαν κατασκευασμένες φωτοτυπίες.

Ο σοφός λαός λέει «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: «Άδειασμα» στη Ν.Δ. από τη Ντ. Μπακογιάννη

Το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη, αρνήθηκε να ακολουθήσει το επικοινωνιακό μοτίβο της Πειραιώς αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς το ίδιο της το κόμμα.

«Δεν σχολιάζω εγώ τέτοια θέματα. Είναι προσωπικά θέματα. Οι αποφάσεις των πολιτικών είναι δικές τους, αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι να πάει για όνομα του θεού, δεν νομίζω πως θα ενταχθεί μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον όχι από εμένα!» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ της Kifisia Press:  Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ανέδειξαν ως κεντρικό παραπολιτικό θέμα συζήτησης την μετακόμιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε οικία των Λεγραινών.

Τέθηκε μάλιστα το ερώτημα αν μετακόμισε από τη λαϊκή Κυψέλη σε παραθαλάσσια κατοικία στην περιοχή Λεγραινών, μόνιμα ή προσωρινά, για να περάσει εκεί την καραντίνα μαζί με τα παιδιά του;

Αν κρίνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ότι πρέπει να μετακομίσει για να «προστατέψει» την οικογένειά του από την πυκνοκατοικημένη Κυψέλη, όπου η διασπορά του κορωνοϊού είναι πιο εύκολη, ποιος είναι αυτός που θα του πει τι να κάνει και πού να πάει;

Δικαίωμά του και εφόσον τα οικονομικά του το επιτρέπουν δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here