Αμείωτες οι ροές Μεταναστών στον Έβρο: Ανάστατοι οι κάτοικοι στο Σουφλί-Τί ζητούν από τον Παναγιωτόπουλο.

0
266

Τα σοβαρά προβλήματα στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου με την παρουσία δεκάδων και πολλές φορές εκατοντάδων μεταναστών, οι οποίοι όμως μόνο…βολτάρουν ανενόχλητοι, όπως και οι διακινητές, αλλά κλέβουν από ζώα, τα οποία σφάζουν για να φάνε, μέχρι… μηχανάκια, συνεχίζονται δυστυχώς με αμείωτο ρυθμό.

Μπορεί το περασμένο Σάββατο, μετά από τα συνεχή δημοσιεύματα του evros-news.gr να οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στα Πομακοχώρια, με εντολή όπως μαθαίνουμε του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου Πασχάλη Συριτούδη, αλλά στάλθηκαν στα ορεινά χωριά…δυο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Μα δεν μιλάμε για τις…Καστανιές ή το ποτάμι, ώστε οι αστυνομικοί των διμοιριών να αποκρούσουν και να αποτρέψουν εισβολή. Πως να κυνηγήσουν τους μετανάστες μέσα στα δάση της περιοχής αυτοί που στάλθηκαν; Τελικά…μάζεψαν καμιά 30αριά που εντόπισαν, αλλά οι πολλοί είχαν δει τις κλούβες και φρόντισαν να εξαφανιστούν.

Κι από την επόμενη ημέρα, προχθές Κυριακή δηλαδή, πάλι τα ίδια.

Χθες όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Μεγάλου Δερείου αλλά και των άλλων χωριών (Ρούσσα, Σιδηρώ, Γονικό κ.α) δεκάδες μετανάστες πήγαν να κλέψουν ζώα και να τα σφάξουν για να μαγειρέψουν στις υπαίθριες κουζίνες που στήνουν. Όπως έγινε και πριν λίγες ημέρες με δυο κατσίκια στο ίδιο χωριό και τότε το κατάφεραν.

Επίσης, πήγαν να κλέψουν ένα μηχανάκι στο Μεγάλο Δέρειο, έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους που τους κυνήγησαν και μετά από ψάξιμο βρήκαν τον πρόχειρο καταυλισμό που κοιμόταν.

Μάλιστα τηλεφώνησαν στην αστυνομία και όταν αυτοί εμφανίστηκε, αρκετοί άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν από την περιοχή.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύει το evros-news.gr, με δεκάδες να περνούν δίπλα από τους κτηνοτρόφους και να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα όπως βλέπετε και λένε οι κάτοικοι, κανένας τους δεν είναι Σύριος, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί και Ιρανοί.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code