Αμερικανός Αναλυτής Scott Ritter: «200.000 Ρώσοι κέρδισαν 600.000 Ουκρανούς και συνεχίζουν»!…

0
345

«Αυτός είναι ο πόλεμος του Μεγάλου Βέλους»…

O Scott Ritter είναι ένας πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ και πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Αμερικανών Πεζοναυτών και υποστηρίζει ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πέτυχαν μεγάλη στρατιωτική νίκη στην Ουκρανία, η οποία θα μεγεθυνθεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει μετά την απελευθέρωση της Μαριούπολης (μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία πόλη με ρωσόφωνο πληθυσμό):

«Η Ρωσία τώρα θα κρατήσει υπό έλεγχο την Ουκρανία από τον Βορρά και το Νότο καθώς οι κύριες δυνάμεις της, ενισχυόμενες από τις βόρειες μονάδες, τους Πεζοναύτες και τις διαθέσιμες πλέον δυνάμεις που πολέμησαν στη Μαριούπολη, θα επιχειρήσουν  να περικυκλώσουν και να καταστρέψουν την Ουκρανική δύναμη των 60.000 ανδρών στην ανατολική Ουκρανία.

Αυτός είναι ο πόλεμος του Μεγάλου Βέλους, κάτι που οι Αμερικανοί γνώριζαν να κάνουν αλλά το ξέχασαν στις ερήμους και στα βουνά του Αφγανιστάν και το Ιράκ. Αυτό επίσης εξηγεί πως 200.000 Ρώσοι ήταν ικανοί να κερδίσουν 600.000 Ουκρανούς. Έτσι λοιπόν τελειώνει ο πόλεμος των ελιγμών με καθαρά Ρωσικό στυλ».

Οι διάφοροι «αναλυτές» της Δύσης των εγχώριων ΜΜΕ, σε μία προσπάθεια αποδόμησης των Ρωσικών δυνάμεων, μιλούσαν αυθαίρετα για πολέμους 96 ωρών και ότι η Μόσχα είχε αποτύχει τους αντικειμενικούς στόχους.

Κανείς τους δεν ανέφερε το αυτονόητο. Μόλις 200.000 άνδρες εναντίον ενός πολύ μεγάλου στρατού άνω των 600.000.

Ακόμα η Ρωσία δεν έχει εμπλέξει σοβαρή στρατιωτική δύναμη για να καταλάβει μία χώρα με το μέγεθος της Γαλλίας και πληθυσμό 45 εκατομμυρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here