Αναγέννηση στη Μύκονο!

0
382

Με μότο «η ομορφιά είναι τέχνη εμείς την κάνουμε επιστήμη», εγκαινιάστηκε προ ημερών το ιατρείο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του πλαστικού χειρουργού Δρα Ζήση Μπουκουβάλα, στο ξενοδοχείο Royal Myconian, στο ειδυλλιακό νέο συγκρότημα «UTOPIA» του ομίλου Myconian Collection Hotels Resort and Villas της μυκονιάτικης οικογένειας Δακτυλίδη, στην Ελιά.

Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό εγχείρημα πού απευθύνεται στον Αισθητικό Ιατρικό Τουρισμό Ελλάδας και Εξωτερικού καθώς και στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, που οραματίστηκε η Δρ. Έλενα Λαζαρίδη της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων «LASEL».

Mαγευτικά γύρω από την πισίνα του Utopia.

Στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Μυκόνου θα προσφέρονται όλες η μη-επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης πού είναι διαθέσιμες στα αντίστοιχα ιατρεία του Συντάγματος, της Κηφισιάς, της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου. 

 Όλες οι ανωτέρω θεραπείες είναι συμβατές με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS, διαπρεπές μέλος της οποίας είναι ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας.

Εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και την εκπληκτική θέα του κόλπου της Ελιάς δίπλα στη πισίνα ( που μοιάζει να αιωρείται μεταξύ ουρανού και θάλασσας), του νέου διαμαντιού της οικογενείας Δακτυλίδη «UTOPIA» και ευχήθηκαν στους οικοδεσπότες «να κάνουν τον ΚΟΣΜΟ πιο όμορφο».

Για να δείτε τις λεζάντες τωνπαρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:21 limit=8}

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here