Ανακατασκευή τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

0
696

Σε ερώτηση της εφημερίδας Kifisia Press, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης μας ενημέρωσε ότι: ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανακατασκευής του τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Ανδρούτσου έως και την οδό Σαμοθράκης.

Μετά από εκτεταμένες παρεμβάσεις (από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου και ιδιαίτερα από το Οικοδομικό και Ασφαλτικό Συνεργείο), λόγω μεγάλης φθοράς από τη συγκράτηση τεράστιου όγκου ομβρίων υδάτων, σε όλο το πλάτος και μήκος του τμήματος αυτού, το οδόστρωμα αποκαταστάθηκε πλήρως συμπεριλαμβανομένου και της πρότασης του Τοπικού μας συμβουλίου για μέτρα ασφαλείας.

Τοποθετήθηκαν ταμπέλες Π21 (διάβαση πεζών), Ρ32 (οριοδείκτες ταχύτητας 30 χλμ.) και ανακλαστήρες φωτός ως μέτρα προστασίας των κατοίκων – παιδιών.

Το Σάββατο 09/03/19 δόθηκε σε λειτουργία, οπότε ανακουφίστηκαν και οι γύρω γειτονιές, λόγω της παράκαμψης και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της οδού Πριήνης ενός στενού δρόμου, όπου ολόκληρη η κίνηση είχε μεταφερθεί σε αυτό το δρόμο λόγω των εργασιών.

Μια τεράστια αλλαγή που επιβάλλει έναν τρόπο συμπεριφοράς όλων μας με ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία, αφού βρίσκεται στο συγκεκριμένο τμήμα η είσοδος και έξοδος του πλήρους ανακαινισμένου πάρκου Παπανδρέου τεράστιας καθημερινής επισκεψιμότητας και ιδιαίτερα από οικογένειες και παιδιά.

Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανονισμούς της κυκλοφορίας, ώστε να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα και της ζωής και του περιβάλλοντος της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here