Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Γιάννη Παπαϊωάννου.

0
485

Την συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον κύριο Γιάννη  Παπαϊωάννου, που  θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Γιάννη Παπαϊωάννου που από σήμερα ενώνει την δύναμη του με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ».

Ο συμπολίτης μας από την Νέα Ερυθραία είναι έμπειρος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Εκπαιδευτών ενώ διαθέτει βαθιά γνώση στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Με την υποψηφιότητα του στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας ενισχύει την συλλογική προσπάθεια για Σύγχρονο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης».

Ο κύριος Παπαϊωάννου, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και μαζί να συνεργαστούμε για το μέλλον της πόλης μας.

Ως πατέρας τριών παιδιών επιθυμώ να συμμετάσχω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό όλων των συμπολιτών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here