ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημοτικού Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών»

0
196

Το γραφείο Τύπου του Δημοτικού Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών», μετά τον μεγάλο θόρυβο που έχει ξεσπάσει για την αχαρακτήριστη ανάρτηση μέλους της και αιρετού στο «Facebook», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αποδοκιμασίας: 

<< Ο Δημοτικός Συνδυασμός μας, ανακοινώνει την θέση του σχετικά με την προκλητική ανάρτηση στο «Facebook» μέλους μας και αιρετού στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

Αφορά στην επίδειξη κυνηγετικών επιδόσεων μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Βορειοανατολική Αττική, συνοδευμένη από απαράδεκτα σχόλια αλλά και μακρά διαδικτυακή συζήτηση με εκατέρωθεν προσβολές.

Σπανιότατα ασχολούμαστε με ότι παράγεται στο «Facebook» και ειδικότερα σε προσωπικούς λογαριασμούς, αφού αυτό το μέσο λειτουργεί χωρίς Αρχές, Κανόνες και Περιορισμούς και ασφαλώς σε μεγάλο ποσοστό χωρίς συγκράτηση εκ μέρους των χρηστών του.

Δεν τίθεται καν συζήτηση ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αποδοκιμαστέα. Ασφαλώς δεν σκιάζει στο ελάχιστο, την έμπρακτη και καταγεγραμμένη πολλές φορές, προσήλωση της Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, τόσο στην Ζωοφιλία όσο και στο Περιβάλλον.

Στους τομείς αυτούς οι δράσεις και τα επιτεύγματα του Δήμου Κηφισιάς είναι συνεχή και εκτίθενται αναλυτικά σε πρόσφατες μάλιστα ανακοινώσεις. Δεν θα «αδράξουμε» την αφορμή για σχετικό απολογισμό.

Το μέλος του Συνδυασμού, μετά από 24ώρες διέγραψε τις προκλητικές αναρτήσεις και αργότερα ζήτησε δημοσίως συγνώμη. Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος του, που όμως δεν εξαλείφει τις δυσμενείς εντυπώσεις.

Θεωρούμε αυτονόητο πως δεν θα προσφέρει καμμία άλλη παρόμοια αφορμή στο μέλλον >>.

Υ.Γ. Κυνηγός-Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Ανδρέας Μάναλης σκοτώνει πουλί στα καμένα του Γραμματικού και……καμαρώνει!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here