ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΥΓΓΡΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΥΓΓΡΟΥ.

0
452

Οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» συναισθανόμενοι την ευθύνη, που είναι και ευθύνη όλων των πολιτών, να σέβονται την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που κληροδότησε η Ιφιγένεια Συγγρού, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, την Τρίτη 27/12/2022 καθάρισαν και προσπάθησαν να αποκαταστήσουν-όσο γίνεται-τις ζημιές που προκάλεσαν οι Βανδαλισμοί αυτών που «κόπτονται»  για το πράσινο!

Τους Βανδαλισμούς αυτούς μερικοί τους θεώρησαν ακτιβισμό.

Ο Σύλλογος τους διαβεβαιώνει όμως, ότι μόνο κακό έκαναν στο δάσος και τους και τους προτρέπει  να μην παρασύρονται από ενέργειες κάποιων, που λειτουργούν όχι μόνο με μία κρυφή ατζέντα, αλλά και με σκοπό να εξωθήσουν τα πράγματα, στο να παρθούν ακραίες αποφάσεις, από τις οποίες, οι πολίτες που αγαπούμε και σεβόμαστε το δάσος κινδυνεύουμε να βγούμε χαμένοι.

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού», στην εικοσαετή πορεία του, έχει αποδείξει ότι ξέρει και να συνεργάζεται αλλά και να καταγγέλλει όπου και όταν αυτό χρειάζεται. Το κάνει όμως με τρόπο ευγενικό, λαμβάνοντας υπόψη το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει τον χώρο.

Για αυτό ζητούν από τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους και να σέβονται στο έπακρο τον χώρο αυτόν που απολαμβάνουμε όλοι.

Κάθε άλλη συμπεριφορά, μόνο κακό κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here