Αναμορφωμένο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νέας Ερυθραίας!

0
233

Αναμορφωμένο και καθαρό είναι πλέον το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η Μέναδρος Α.Ε. του Δήμου Κηφισιάς, που έχει αναλάβει την διαχείριση του.

«Παραλάβαμε ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο που από πρόπερσι δεν πληρούσε τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και με πολλή δουλειά και συντήρηση μπορέσαμε να το αναμορφώσουμε» επισημαίνει η Πρόεδρος του Μενάδρου Α.Ε. κ. Πόλυ Αστερίου.

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, κάθετος της Εθνικής Αντιστάσεως, στη Νέα Ερυθραία, σημειώθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναμόρφωσης του χώρου προκειμένου τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.

Τα ποδήλατα επισκευάστηκαν και ενοικιάζονται πλέον με ένα ευρώ για τα έξοδα συντήρησης τους, ενώ είναι δωρεάν για τις επισκέψεις των σχολείων.

Έχει διαμορφωθεί πλέον ένας φιλόξενος χώρος για μικρούς και μεγάλους που διαθέτει και ειδικές διαδρομές με σήμανση για τους ποδηλάτες.

Τους τελευταίους μήνες στο χώρο διοργανώθηκαν επισκέψεις σχολείων, αλλά και Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21 ΟΤΑ).

Η Διοίκηση του Μενάδρου Α.Ε. επεκτείνει τις δραστηριότητες του πάρκου παραχωρώντας το χώρο έναντι χαμηλού αντιτίμου για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις Δημοτών.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους θερινούς μήνες λειτουργεί 9.30-14.30 το πρωί και 17.30-21.30 το απόγευμα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here