Ανατέθηκε από τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη η εποπτεία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

0
225

Με απόφαση του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη στις 26/02/2014 ανατέθηκε η εποπτεία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών στους:

– Άννα Κορογιαννάκη, Αντιδήμαρχο Ανθρωπίνων Πόρων, Συντονισμού και Διαφάνειας, η εποπτεία του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ανθούλα Αμπατζή»

– Ευστάθιο Κύρλο, Αντιδήμαρχο Βιώσιμης ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, η εποπτεία του Α’ και Β’ Παιδικού Σταθμού Νέας Ερυθραίας

– Εμμανουήλ Κουρμαδιά, Αντιδήμαρχο Χωροταξίας Πόλης, η εποπτεία του Παιδικού Σταθμού «Σοφία Γκίκα»

– Ευάγγελο Σιδέρη, Εντεταλμένο Σύμβουλο Πρασίνου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, η εποπτεία των παραρτημάτων του Β’ Παιδικού Σταθμού

– Κωνσταντίνο Τσιλιγκίρη, Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, η εποπτεία του Β’ Παιδικού Σταθμού (επί της οδού Σουλίου).

Η ανάθεση των νέων αρμοδιοτήτων έγινε μετά την προφορική παραίτηση από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, του Δημοτικού Συμβούλου, Ευάγγελου Αυλήτη.

Ο Ευάγγελος Αυλήτης δεν έχει παραιτηθεί από μέλος της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη και ως εκ τούτου παραμένει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του, που έγινε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στο Καστρί, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς ο κ. Χιωτάκης τόνισε ανάμεσα σε άλλα:

«Ότι η πόλης χρειάζεται πολίτες να συνεργάζονται. Νέους και έμπειρους, εργάτες και οραματιστές, πολίτες με όρεξη για δουλειά, πνευματικούς και καινοτόμους, με γνώσεις και σχέδιο, αποτελεσματικούς στην πράξη».

Ως δείγμα γραφής ο κ. Χιωτάκης ανάθεσε την εποπτεία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών στους ανωτέρω αιρετούς.

Όσον αφορά την απαραίτητη ΕΜΠΕΙΡΙΑ αφού το λεει ο Δήμαρχος μας …..μάλλον έτσι θα είναι.

Κατά τα άλλα ΖΗΤΩ ΤΑ ΝΙΑΤΑ!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here