Ανεβλήθη η μηνυτήρια αναφορά της κ. Ζώη Κατσιάνη για περιβαλλοντολογικές παραβάσεις….κατά του Δημάρχου.

0
282

Στις 07/01/2014 επρόκειτο να επιδικαστεί στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η μηνυτήρια αναφορά της κ. Ζώη Κατσιάνη κατά του Δημάρχου κ Χιωτάκη σχετικά με τις ακόλουθες περιβαλλοντολογικές παραβάσεις:

Μη υλοποίηση της πρότασης στην έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΔΔ) σχετικά με περιβαλλοντολογικές παραβάσεις στο πρώην Κτήμα Ηλιοπούλου.

Δεν εκτέλεσε εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς όπως η εν λόγω περιοχή αναδασωθεί άμεσα.

Με την έναρξη του δικαστηρίου παρατηρήθηκε ότι ο «αριθμός» της μηνυτήριας αναφοράς κατά του Δημάρχου στο Πινάκιο ήταν διψήφιος ή «14» και μάλιστα ήταν και ο τελευταίος! Τυχαία;;

Ο Δήμαρχος μαζί με τον δικηγόρο του Δήμου κ. Λώρα ήταν παρόντες στο δικαστήριο και παρακολουθούσαν τις διάφορες δικαστικές υποθέσεις οι οποίες ελάμβαναν χώρα η μία μετά την άλλη……αλλά δυστυχώς για αυτούς οι υποθέσεις ολοκληρωνόντουσαν με γοργούς ρυθμούς.

Όταν είχε φθάσει η επιδίκαση της υπόθεσης με αριθμό «13» ο Δήμαρχος βγήκε έξω από την δικαστική αίθουσα.

Με την διεκπεραίωση της υπόθεσης «13» ο Δικαστής εκκάλεσε τον κ. Λώρα και τον Δήμαρχο να παρουσιαστούν ενώπιον της έδρας. O κ. Λώρας τότε σηκώθηκε και ανακοίνωσε στο Δικαστήριο ότι ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης απεχώρησε διότι έπρεπε να συνοδεύσει τα παιδιά του στο αεροδρόμιο επειδή ταξίδευαν ασυνόδευτα!!

Τότε ο Δικαστής, μάλλον ενοχλημένος, ανακοίνωσε την αναβολή της δίκης και την επιδίκασή της την Δευτέρα 10/03/2014.

Συνήθως το χρονικό διάστημα των αναβολών του ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών είναι πέραν των 12 μηνών! Ο δικηγόρος του Δήμου κ. Λώρας παρόλο που υπολόγιζε μια τέτοια αναβολή, αυτή την φορά έπεσε έξω στους υπολογισμούς του!! 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here