Ανεβλήθη ΞΑΝΑ η μηνυτήρια αναφορά της κ. Ζώη Κατσιάνη για περιβαλλοντολογικές παραβάσεις…..κατά του Δημάρχου!!

0
344

Μετά την πρώτη αναβολή της δίκης στις 07/01/2014 λόγω ξαφνικής αποχώρησης του Δημάρχου κ. Χιωτάκη από την αίθουσα του δικαστηρίου (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ της Kifisia Press στις 13/01/2014) και την απόφαση του Δικαστή να επιδικαστεί στις 10/03/2014, σήμερα είχαμε και δεύτερη αναβολή…..αλλά αυτή την φορά λόγω ξαφνικής νοσηλείας του δικηγόρου του Δήμου κ. Λώρα στο ΚΑΤ!!

Σήμερα επρόκειτο να επιδικαστεί στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η μηνυτήρια αναφορά με αριθμό Πινακίου «6» της κ. Ζώη Κατσιάνη κατά του Δημάρχου κ Χιωτάκη σχετικά με τις ακόλουθες περιβαλλοντολογικές παραβάσεις:

– Μη υλοποίηση της πρότασης στην έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΔΔ) σχετικά με περιβαλλοντολογικές παραβάσεις στο πρώην Κτήμα Ηλιοπούλου.

– Δεν εκτέλεσε εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς όπως η εν λόγω περιοχή αναδασωθεί άμεσα.

Με την διεκπεραίωση της υπόθεσης «5» ο Δικαστής εκκάλεσε τον Δήμαρχο και τον Δικηγόρο του να παρουσιαστούν ενώπιον της έδρας. Ο κ. Χιωτάκης σηκώθηκε και παρουσίασε έγγραφη βεβαίωση ότι ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Λώρας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και δεν μπορεί να παρουσιαστεί!!

Τότε ο Δικαστής ανακοίνωσε ξανά την αναβολή της δίκης και την επιδίκασή της την Πέμπτη 25/09/2014.

Συνήθως το χρονικό διάστημα των αναβολών του ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών είναι πέραν των 12 μηνών! Ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης παρόλο που υπολόγιζε μια τέτοια αναβολή, έπεσε ακόμη μία φορά έξω στους υπολογισμούς του!!

Υ.Γ. Όπως διαφαίνεται το «ταλέντο» του κ. Χιωτάκη ως Δήμαρχου είναι πολύ κατώτερο από το κρυφό «ταλέντο» του ως Σκηνοθέτη με το οποίο επιτυγχάνει να «σκηνοθετεί» τέλεια……αναβολές δικών!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here