Ανεκδιήγητος Κουμουτσάκος.

0
240

Η Ελλάδα έφαγε πόρτα από την σύνοδο του Βερολίνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποχώρησε στο Αιγαίο για να έχει «ηρεμία», δηλαδή η Τουρκία να μην βγάλει το Oruc Reis στο δικό μας Αιγαίο και εμείς να μην βγάζουμε τα πλοίο αν δεν πάρουμε άδεια από την Τουρκία στο…δικό μας Αιγαίο…

Και τι λέει ο Κουμουτσάκος;  Ότι η Τουρκία είναι σε δύσκολη θέση…ΟΚ!!!

Υ.Γ. Οι Τούρκοι περικυκλώνουν την Ελλάδα και εμείς ονειρευόμαστε «διάλογο»!

Η Αλβανία θα αγοράσει στρατιωτικά drones για 8,2 εκατομμύρια ευρώ από την τουρκική εταιρεία Baykar Defense. Φαίνεται ότι το στρατηγικό σχέδιο της Άγκυρας για περικύκλωση της Ελλάδας δουλεύει ρολόι…

Ο κυβερνητικός προϋπολογισμός που τροποποιήθηκε στις 22 Ιουνίου διαθέτει το χρηματικό ποσό στο Αλβανικό Υπουργείο Άμυνας για το σκοπό αυτό. Ήδη αλβανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν επικριτικά την απόφαση αυτή, κάνοντας λόγο για αύξηση του δημοσίου ελλείμματος.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Υπουργός Εσωτερικών Μπλεναρ Κούτσι δημοσίευσε βίντεο της συνάντησής του με εκπροσώπους της εταιρείας και επίσκεψη στο εργοστάσιό της.

Πέρυσι, η Αλβανία έγινε ο πρώτος αγοραστής ενός συστήματος αντί-drone που αναπτύχθηκε από μια Τουρκική αμυντική εταιρεία – την National War Technologies Defense Systems Inc.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code