Ανθελληνικό Δημοσίευμα FT υπέρ του υπόδικου Γεωργίου, του Στουρνάρα και του κου Ζήμενς…

0
216

Σε εκτενές δημοσίευμα οι Financial Times παίζουν τα ρέστα τους υπερασπίζοντας την τελευταία ελπίδα της διαπλοκής για να επανέλθει η κακιστοκρατία στην εξουσία.

Αφού κάνουν αγιογραφία στον Στουρνάρα, τον άνθρωπο που ήταν πίσω από κάθε πλιάτσικο του Σημίτη στην Ελληνική οικονομία, δίνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τον «δικό τους άνθρωπο» τον Ανδρέα Γεωργίου!

Αν δεν είναι αυτό το δημοσίευμα ότι κάτι βρωμάει πίσω από τον Γεωργίου, τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πότε άλλοτε ολόκληρη η FT έχει δείξει τέτοια ευαισθησία ώστε να παρέμβει στην δικαιοσύνη άλλης χώρας για έναν άγνωστο κι αδιάφορο…υπάλληλο; 

Γιατί ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας υπάλληλος ήταν. Μοιραίος, ένοχος ή όχι, αλλά υπάλληλος που δρούσε για κάποιους….Ποιους; Απλά δείτε ποιοι τον υπερασπίζονται.

Μετά υπερασπίζεται η Εφημερίδα την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα!!! Μια σύζυγο Τραπεζίτη! Να μην την ήλεγχαν την σύζυγο του Στουρνάρα; Σε ποια χώρα κάποιοι πολίτες είναι στο απυρόβλητο; Στην Χιλή του Πινοσέτ ίσως;

Μετά η οικονομική εφημερίδα (;) ζητάει την άποψη ενός…Ιστορικού! Οχι τυχαίου Ιστορικού…Μα Ιστορικού ρε φίλε; Δεν έχουμε οικονομολόγους στην Ελλάδα; Οχι δεν είναι τυχαίος ο…ιστορικός Θάνος Βερέμης. Ειναι ο γνωστός απολογητή του νεοφιλελευθερισμού και του Μητσοτάκη, και γνωστός από το σημιτικό ΕΛΙΑΜΕΠ…

Ας μην ξεχνάμε ότι στο ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο «χειρίζεται» την ελληνική εξωτερική πολιτική. ξεχωριστή θέση έχει ο Αλέξης Παπαχελάς, με τον οποίο ο Γιάννης Στουρνάρας συνδέεται με ισχυρή φιλία.

Εξάλλου η εφημερίδα «Καθημερινή» ταυτίζεται με τις απόψεις του κυρίου Στουρνάρα και τον έχει στηρίξει πάρα πολύ και στην οποία «Καθημερινή» και στον ομοσταυλο σταθμό ΣΚΑΙ έχουν μόνιμη στήλη και στασίδι…ο Βερέμης…αλλά και στον ίδιο όμιλο εργάζεται και η αδελφή του υπουργού Βαρβιτσιώτη, που ο έτερος αδελφός τους είχε εταιρία μαζί με την Λίνα Νικολοπούλου σύζυγο…του Στουρνάρα! 

Και σε όλα αυτά οι FT βλέπουν μόνο «παρέμβαση του Τσίπρα στις ανεξάρτητες Αρχές»! Παράσημο για τον Τσίπρα είναι αυτό το δημοσίευμα και ξεμπρόστιασμα ότι οι έρευνες για να σπάσει το απόστημα είναι σε καλό δρόμο…

Υ.Γ. Olympia.gr: Οι Financial Times καλά θα κάνουν να απολογηθούν που έκαναν τον Χορηγό Επικοινωνίας στην εγκληματική συμμορία Γριβέα-Παπανδρέου όταν τα έτρωγαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να αφήσουν την φτηνή προπαγάνδα με τις ελεεινές συγκρίσεις.

Είναι το θράσος της αλαζονείας τους να συγκρίνουν μια κυβέρνηση που συγκρούεται με μαφιόζους απατεώνες όπως η Ελληνική, με την κυβέρνηση της Πολωνίας και της Ουγγαρίας!

Χώρες κληρονόμοι της σοβιετικής ένωσης που η νομενκλατούρα αντικαταστάθηκε από την μαφία και οι κυβερνήσεις τους και τα υψηλότερα ποσοστά διαφθοράς με απευθείας σύνδεση της μαφιόζικης παρακρατικής εξουσίας του μετά-κομμουνισμού με τις «εκλεγμένες» κυβερνήσεις.

Από την άλλη, μία κυβέρνηση, που με όλα τα λάθη της, συγκρούεται με την διαπλοκή και τους εδώ μαφιόζους, και φυσικά με τον κάθε Γεωργίου που τους υπηρέτησε.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο περιθώριο της δίκης του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι τύποι των Financial Times για να εξηγήσουν τους λόγους που τους έκαναν να συμμετέχουν σε μία εγκληματική δραστηριότητα διαφημίζοντας την μάλιστα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here