Ανοικτή Πολιτική Εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς με τους πρώην υπουργούς Πάνο Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθό.

0
189

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ανοικτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας με κύριους ομιλητές τους πρώην υπουργούς Πάνο Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθό.

Ήταν μια Νέα Αρχή για την  ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς, αφού ήταν η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση μετά το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης, με θέμα «Πανδημία, οικονομική κρίση και  προτάσεις για δημοκρατική διέξοδο».

H χώρα έχει ανάγκη από μια Νέα Αρχή με μια νέα προοδευτική κυβέρνηση, που θα θέσει τέρμα στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η άθλια μεθόδευση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ που πλήττει ανεπανόρθωτα το Δημόσιο, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική ξεπερνώντας τα όρια της δημοτικής ενότητας Κηφισιάς. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης αποδόθηκε φόρος τιμής στο Μίκη Θεοδωράκη.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην αποτροπή των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τελικό στόχο μια νέα προοδευτική κυβέρνηση, που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων και εκλεκτών….

Η Ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη ΕΔΩ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code