Αντεθνικός-Πολιτικός Σεισμός από την αποκάλυψη του Άδωνη Γεωργιάδη για τον Τούρκο που πολιτογράφησε η Σακελλαροπούλου.

0
219

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στην διαρροή του Μάκη Βορίδη ότι η πολιτογράφηση του Τούρκου υπηκόου του ψευδοκράτους, Γιασάμ Αγιαβέφε έγινε μετά από συστατική επιστολή του Υπουργού Ανάπτυξης.

Ο Βορίδης «καρφώνει» τον Άδωνι για την πολιτογράφηση του αμφιλεγόμενου Τούρκου!

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει σφοδρή σύγκρουση σε ανώτατο επίπεδο, ενώ πλέον είναι εμφανές ότι τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους την ευθύνη για την συγκεκριμένη ενέργεια, παρά το γεγονός ότι η τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου ως Έλληνα πολίτη, φέρει τις υπογραφές τους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης λοιπόν σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδει ότι έχει συναντήσει τον Γιασάμ Αγιαβέφε, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να έδωσε και συστατική επιστολή.

Πως είναι δυνατόν ένας Υπουργός να δώσει συστατική επιστολή για ένα θέμα ύψιστης Εθνικής σημασίας σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει;

Πλέον η Πρόεδρος και ο Υπουργός Εσωτερικών υποχρεούνται να πάρουν θέση. Και αν οι εξηγήσεις που δώσουν δεν είναι πειστικές, τότε ο κλήρος πέφτει στον ίδιο τον πρωθυπουργό που πρέπει να βάλει τέλος σε αυτή την αντεθνική φαρσοκωμωδία.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Γεωργιάδη:

Υ.Γ. Καρφιά Αντώναρου: Σε ποιους τα «ακούμπησε» ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας που πήρε Ελληνική υπηκοότητα;

Καρφιά Αντώναρου: Σε ποιους τα «ακούμπησε» ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας που πήρε ελληνική υπηκοότητα;

Την περίεργη υπόθεση της πολιτογράφησης από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Τούρκου μαφιόζου που καταζητείται από την Interpol στηλιτεύει ο πρώην Υπουργός του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως έγραψε ο πρώην Υπουργός:

Ποιος είναι ο περίεργος τύπος-«επιχειρηματίας» στον οποίον απονεμήθηκε η Ελληνική υπηκοότητα;  Σε ποιον/ποιους τα ακούμπησε; Μεγάλη σαπίλα σε 2 Υπουργεία – Ανάπτυξης και Εσωτερικών – με επικεφαλής δύο ακροδεξιούς μουσαφιραίους.

Τελική ευθύνη Μητσοτάκη που τους επέλεξε και τον… χορεύουν. Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα το σκάνδαλο αυτό θα είχε οδηγήσει τουλάχιστον σε παραίτηση Υπουργού αν όχι γενικευμένη κυβερνητική κρίση. Εδώ απλά μούγγα.

Οι αδίστακτοι εισοδιστές κάνουν ότι τους βολεύει και ντροπιάζουν ατιμώρητη μια ιστορική παράταξη. Όλα αυτά 5 μέρες πριν την επέτειο του πραξικοπήματος των χουνταίων στην Κύπρο, πριν 48 χρόνια.

Των αποβρασμάτων που παρέδωσαν 38% της Κύπρου στον Τούρκο εισβολέα. Των προδοτών που διαχρονικά είχαν (και  μάλλον έχουν ακόμη) τη στήριξη των 2 εμπλεκομένων υπουργών… ME ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here