Αντώναρος για τα Πανεπιστήμια: Άλλο Περιφρούρηση και άλλο Αστυνόμευση.

0
424

Με λίγες λέξεις ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή δηλώνει την αντίθεσή του στην αστυνόμευση, ή καλύτερα στην αστυνομοκρατία που προωθεί η κυβέρνηση για τα Ανώτατα Ιδρύματα.

Στην ανάρτησή του στο facebook σημειώνει πως σε καμμία χώρα της Ευρώπης δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, διαχωρίζοντας την περιφρούρηση των χώρων από την αστυνόμευση.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Η μόνιμη παρουσία μελών της κρατικής αστυνομίας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι απαράδεκτη. Δεν υφίσταται δε σε καμία ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται τη δημοκρατία και τους πολίτες της. Άλλο η Περιφρούρηση των χωρών και της ασφαλείας διδασκόντων και φοιτητών. Κι άλλο η Αστυνόμευση».

Υ.Γ. Κατά της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και ο Γιώργος Κύρτσος.

Την αντίθεσή του σχετικά με το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα Πανεπιστήμια και την πρόσληψη 1.000 ειδικών φρουρών την ώρα που άλλοι κλάδοι στη χώρα χρήζουν ενίσχυσης, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Ο ευρωβουλευτής κρατάει αποστάσεις από τις θέσεις της κυβέρνησης μέσω twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών, ΑΕΙ, κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ, εφορία, κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση, ανάπτυξη θέλουν ειδικούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here