Ανόρθωση δέρματος με νήματα, νέο μη επεμβατικό «λίφτινγκ»!

0
294

Ένα νέας μορφής ενέσιμο lifting με νήματα PDO, βοηθά στην ανόρθωση του δέρματος και την βελτίωση του οβάλ του προσώπου με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Πρόκειται για μια μορφή ενέσιμου lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογέννησης. Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος. 

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του lift κολλαγόνου είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές. 

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι το οβάλ του προσώπου, ο λαιμός, οι περιοχές πλαγίως του ματιού ή κάτω από το μάτι. Ενώ στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια), στο στήθος, στην περιοχή του ντεκολτέ. Στα πόδια στους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά), στους γλουτούς, καθώς και στα μπράτσα.

Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται στα δύο χρόνια περίπου.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (επόμενες επισκέψεις 5-6-7 Φεβρουαρίου 2015).

Ιατρεία:
– Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού και Μενάνδρου 1,
– Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης τηλ: 210-7222070.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here