Αν αποδειχθεί ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε και τον Σπίρτζη τότε θα έχουμε Έγκλημα Κολοσσιαίων Διαστάσεων.

0
268

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Η υπόθεση Σπίρτζη και η στάση της Κουμουνδούρου.

Όπως αποδείχθηκε χθες, η αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μεσοβδόμαδα ήταν προφητική:

«Είναι τόσο μεγάλο το εύρος των υποκλοπών, ιδιαίτερα με τα σύγχρονα και παράνομα λογισμικά παρακολούθησης, που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει και συνέχεια».

Η μηνυτήρια αναφορά του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Σπίρτζη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator και η άμεση υποβολή αιτήματος από τον κ. Τσίπρα για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με αφορμή την Τρίτη Επιβεβαιωμένη πλέον παρακολούθηση με το κακόβουλο λογισμικό έβαλαν εκ νέου φωτιά στα τόπια και εκ των πραγμάτων ναρκοθέτησαν την παρουσία Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε μία συγκυρία που το ζήτημα των υποκλοπών είχε αρχίσει να υποχωρεί από την κορυφή της επικαιρότητας, κάτι το οποίο εξάλλου επιδιώκει σταθερά το Μέγαρο Μαξίμου.

Η υπόθεση των υποκλοπών πλέον λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, δεδομένου ότι μέσα από την μόλυνση του κινητού του κ. Σπίρτζη, άκουγαν όχι μόνο τον ίδιο αλλά τόσο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που συνομιλούσε μαζί του για τα θέματα της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ, όσο και πλειάδα τομεαρχών και βουλευτών της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here