Απάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς στο σχόλιο του τέως Δημάρχου για τη Νέα Διοίκηση: «πολλά λόγια από έργα τίποτα»!!

0
189

Στη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων της Νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Θωμάκο, η εφημερίδα «Κηφισιά» δημοσίευσε συνέντευξη από τον τέως Δήμαρχο.

Στη συνέντευξη αυτή ο τέως Δήμαρχος δήλωσε για τη Νέα Διοίκηση: «πολλά λόγια από έργα τίποτα»!

Απάντηση του Γιώργου Θωμάκου……

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου με τη συμπλήρωση των εννέα πρώτων μηνών της Διοίκησης έλαβε χώρα δημόσιος απολογισμός με τη συμμετοχή πολιτών, φορέων και δημοτικών συμβούλων. 

Η δημοτική παράταξη του τέως Δημάρχου απείχε από την ενημέρωση. Επί 45 λεπτά, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος ανέφερε τις δράσεις του Δήμου σε όλους τους τομείς.

Μετά την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της Διοίκησης, ακολούθησε μακρά συζήτηση με τους πολίτες και απαντήθηκαν αναλυτικότατα όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν. Από το Σεπτέμβριο στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησαν οι απολογισμοί – δράσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κηφισιάς.

Ο πρώην Δήμαρχος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έργου της Ανθοκομικής Έκθεσης. Όσοι παρακολούθησαν και παρακολουθούν την αναλυτική ενημέρωση της Νέας Διοίκησης αντιλαμβάνονται το έργο και κατανοούν τον προσεκτικό σχεδιασμό αλλά και τις καινοτόμες διαδικασίες που διέπουν πλέον τις λειτουργίες του Δήμου.

Μήπως το «τίποτα» (!!) που ανέφερε στη συνέντευξη του ο πρώην Δήμαρχος, ταιριάζει καλύτερα στην προσφορά και «παρουσία» του (συνήθως…..απών) στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here