Απαράδεκτη Επιβολή Εισιτηρίου σε Ανασφάλιστους και Άπορους του Δήμου Κηφισιάς.

0
217

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με θέμα: Απαράδεκτη η επιβολή εισιτηρίου με 5 ευρώ σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες στην κάθε επίσκεψή τους στα πολυιατρεία Κηφισιάς

Ως Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Κηφισιάς, σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας με την ευκαιρία των εγκαινίων επαναλειτουργίας των πολυιατρείων, είχαμε επισημάνει.

Θεωρούμε σημαντικό βήμα και θετική πρωτοβουλία την ίδρυση ιατρικής δομής στο δήμο μας, που θα προσφέρει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες. 

Ξεκαθαρίζαμε, ότι θα στηρίξουμε πρακτικά και ουσιαστικά αυτή τη δομή, εφόσον οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες, ήταν χωρίς οικονομικό αντίτιμο για τους έχοντες ανάγκη.

Θεωρούμε απαράδεκτο η δημοτική αρχή, να καταργεί τη δωρεάν υπηρεσία που επί χρόνια ίσχυε στην προηγούμενη περίοδο των πολυιατρείων και στη δύσκολη εποχή της υπάρχουσας και διαρκώς διευρυνόμενης ανθρωπιστικής κρίσης, να επιβάλει 5 ευρώ εισιτήριο για κάθε επίσκεψη στα πολυιατρεία, ταυτιζόμενη έτσι πλήρως, με τη λογική της ανταποδοτικότητας και όχι της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. 

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here