Απαράδεκτη Απόφαση το άνοιγμα των ξενοδοχείων στην Κατεχόμενη Αμμόχωστο: Τα πούλησαν σε Τούρκους Ελληνοκύπριοι ξενοδόχοι!

0
252

Να διερευνηθεί άμεσα το κατά πόσο ευσταθούν τα Τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα για άνοιγμα ξενοδοχείων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ζητά το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ).

Όπως είναι γνωστό, νέα δεδομένα επί του εδάφους έρχεται να δημιουργήσει η κίνηση Ελληνοκυπρίων ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων να πωλήσουν τα ακίνητά τους σε Τουρκοκύπριο επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην επαναλειτουργία τους.

Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας αγόρασε ξενοδοχεία στην περίκλειστη Αμμόχωστο | News

Το θέμα αποκάλυψε η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Μπακίς σημαίνοντας ταυτόχρονα συναγερμό στις αρχές καθώς δημοσιοποιήθηκαν και έγγραφα με σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κάτω από τον τίτλο «ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στο κλειστό Βαρώσι» η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα γράφει (πηγή ΓΤΠ) ότι Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας δήλωσε ότι αγόρασε από τους Ε/κ ιδιοκτήτες τους, τρία ξενοδοχεία και δύο ορόφους πολυκατοικιών στην περίκλειστη Αμμόχωστο και σε περίπτωση, που δεν προκύψει οποιοδήποτε εμπόδιο εντός δύο μηνών, θα τα ανοίξει και θα δέχεται κρατήσεις για το 2025.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κλειδιά ε/κ ξενοδοχείων στο Βαρώσι σε χέρια Τ/κ επιχειρηματία

Νέα δεδομένα επί του εδάφους έρχεται να δημιουργήσει η κίνηση Ελληνοκυπρίων ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων να πωλήσουν τα ακίνητά τους σε Τουρκοκύπριο επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην επαναλειτουργία τους.

Το θέμα αποκάλυψε η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Μπακίς σημαίνοντας ταυτόχρονα συναγερμό στις Αρχές καθώς δημοσιοποιήθηκαν και έγγραφα με σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here