Απενεργοποίησαν τα σχόλια στο YouTube του Πρωθυπουργού…του Δημήτρη Κανελλόπουλου.

0
491

Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα, με τόσα dislikes και τόσα αρνητικά σχόλια.

Αναμενόμενο θα έλεγα μετά τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έπαιρνε σε όλα τα βίντεο που ανέβαζε το τελευταίο διάστημα.

Ειδικά εκείνο με το άθλιο και διχαστικό διάγγελμα που έκανε μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, είχε φτάσει τα 60.000 dislikes. Την ίδια ώρα τα θετικά σχόλια ήταν ελάχιστα.

Το ίδιο και στο facebook του κ. Μητσοτάκη, εκεί να δείτε «πόλεμος», τα μπινελίκια που τρώει πάνε σύννεφο ενώ και τα γέλια είναι ατελείωτα.

Πονηρά ποιώντας λοιπόν οι επικοινωνιολόγοι του κ. Μητσοτάκη τα αφαίρεσαν όλα, να μη φαίνονται και παρατηρούν όλοι τη γύμνια του Πρωθυπουργού. Ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Καταλάβατε λοιπόν γιατί το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στα Social Media, λέγοντας πως είναι επικίνδυνα;

Διότι, εδώ, δεν υπάρχει λίστα Πέτσα ούτε συστημικοί δημοσιογράφοι να τον λιβανίζουν, να τον λένε Μωυσή και Γατόπαρδο του Μαξίμου, να τον θεωρούν νέο Τσόρτσιλ και νέο Κένεντι.

Τα Social Media δεν είναι ΣΚΑΪ…

Υ.Γ. Οργισμένες Αποδοκιμασίες στο Twitter Μητσοτάκη μετά το «διάγγελμα».

Αντανακλαστικά αθλητή ταχυτήτων, κατοστάρη μάλιστα, είχε το περιβάλλον Μητσοτάκη όταν χτυπήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη ο αστυνομικός. Και έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε διάγγελμα διακόπτοντας τη ροή του προγράμματος των καναλιών.

Αντανακλαστικά ωστόσο που δεν έδειξε όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν πολίτες στην ίδια πλατεία, μερικές μέρες πριν. Τότε, δεν έκανε κανένα διάγγελμα και προσπάθησε να κουκουλώσει το γεγονός.

Μόνον όταν πήραν φωτιά τα κοινωνικά δίκτυα, αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω για να μην αντιμετωπίσουν την πλήρη κατακραυγή.

Τότε, την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το βίντεο που κυκλοφόρησε, έμεινε κρυμμένος στο σπίτι του.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code