ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Κλινική προσφέρει μισθό 250.000 ευρώ ετησίως…αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται!

0
338

Κλινική στην άλλη άκρη του κόσμου προσφέρει ονειρικές συνθήκες εργασίας σε νέο γιατρό αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στην αγγελία παρά τα καλά χρήματα που προσφέρει.

Πρόκειται για θέση ιατρού στην ονειρική Tokoroa της Νέας Ζηλανδίας με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο, καθώς και τρεις μήνες διακοπές!!

Dr Alan Kenny.

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής και γιατρός Dr Alan Kenny τονίζει πως ο πληθυσμός της πόλης των 13.600 κατοίκων έχει αυξηθεί….δραστικά, πράγμα που σημαίνει πως ο ίδιος δεν έχει χρόνο ούτε για διακοπές.

Έτσι, ψάχνει απεγνωσμένα να προσλάβει κάποιον γιατρό για να μοιραστούν το πελατολόγιο του. «Μπορώ να προσφέρω σε ένα νέο γιατρό ένα πολύ καλό εισόδημα», αναφέρει στην New Zealand Herald.

«Η πελατεία μου αυξήθηκε δραστικά πέρσι και έτσι όσους περισσότερους ασθενείς έχω, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζω», σημειώνει, αλλά, «κουράζομαι πάρα πολύ», συμπληρώνει.

Ο Dr Kenny είναι γιατρός από την Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία δύο χρόνια τον βοηθά η κόρη του, όμως, αυτή η βοήθεια δεν φτάνει, αφού έχει 6.000 ασθενείς στο πελατολόγιο του.

Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να δηλώσει ενδιαφέρον στην αγγελία που έχει βάλει, με τον ίδιο να δηλώνει πως συνεχίζει να σκέφτεται τρόπους να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την προσφορά του.

Σύμφωνα με την Linda Reynolds, του ιατρικού συλλόγου Νέας Ζηλανδίας, οι αγροτικοί ιατροί είναι μία βραχυπρόθεσμη λύση και δεν λύνει το πρόβλημα, αφού ισχύει μόνο για τρία χρόνια. Επίσης δεν είναι πολλοί οι νέοι γιατροί που θέλουν να πάνε σε μία τόσο μικρή πόλη στην Βόρεια Νέα Ζηλανδία.

Η Tokoroa πάντως είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της Βόρειας Νέας Ζηλανδίας, με μέσο όρο ηλικίας των κατοίκων τα 44 χρόνια ενώ η ανεργία (για τους ηλικίας 15+) είναι στο 22%.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here