ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο Έντι Ράμα σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να μιλάει ελληνικά!!

0
182

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλούσε στα ελληνικά.

Μπερίσα: Πρώτα πρέπει να πω στον Νοριέγκα (γέλια από κάτω με το όνομα του δικτάτορα του Παναμά), ότι στη Χιμάρα καλύπτει τη μαφία με μια άλλη μαφία. Και όσον αφορά τη θλιβερή και προβληματική σχέση με την Ελλάδα που δημιούργησε, καλώ τους Αλβανούς να ακούσουν αυτόν τον κύριο:

Δείχνει από το βήμα της Βουλής των Τιράνων σε tablet τον Έντι Ράμα να μιλάει ελληνικά…..

{videobox}1dXgu1LXjus{/videobox}

«Αυτός ο κύριος είναι ο Edvin Kristaq Rama (πλήρες όνομα του Ράμα), ο μεγαλύτερος αντικοινωνικός της περιοχής και της Ευρώπης. Αυτός ο σπουδαίος πατριώτης!»

Ράμα: Ακούστηκε «η φωνή του κυρίου» (ειρωνικά). Αυτό που σας φέρνει εδώ ως αποκάλυψη για το καζάνι των ψηφιακών πολιτών σας, είναι ένας χαιρετισμός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σε βίντεο που έστειλα αφού δεν μπορούσα να πάω εκείνη την περίοδο.

Αλλά εδώ κατακρίνεται γιατί μίλησα σε άλλη γλώσσα και αυτό δείχνει πόσο διπρόσωπος είστε εσείς ο ίδιος. Οι γλώσσες που γνωρίζω δεν έχουν παράνομες πράξεις. Αυτό έχει σημασία. 

Δεν υπάρχει τρίτη πλευρά σε αυτήν την ιστορία που παρουσίασε ο Μπερίσα. Αλλά, υπάρχουν τρίτες πλευρές με πικρές μνήμες από τον ίδιο, είπε ο Ράμα προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα έχει παρουσιασθεί στο παρελθόν ως πιο Έλληνας και από τους Έλληνες και πιο Τούρκος από τους Τούρκους και πιο ορντινάντσα από τις ορντινάντσες…

Υ.Γ. Απίστευτες καταγγελίες Μπερίσα στην Αλβανική Βουλή για τη δράση των καρτέλ ναρκωτικών με τις πλάτες του καθεστώτος Ράμα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here