ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παρακολουθούσαν και τον Σπίρτζη την ίδια περίοδο με τον Ανδρουλάκη!

0
214

Διαστάσεις πρωτοφανούς για τα μεταπολιτευτικά σκηνικά λαμβάνει το μείζον σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Κατά διαβολική σύμπτωση την ημέρα που ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, ο κ. Σπίρτζης ανακάλυψε και αποφάσισε να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με κακόβουλο λογισμικό. Μάλιστα…

Το πρόβλημα των κακόβουλων λογισμικών παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων έχει παρουσιαστεί εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, είναι πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο και οφείλουμε συνολικά να βρούμε αποτελεσματικά αντίμετρα απέναντι σε αυτή την απειλή.

Ο κ. Σπίρτζης καλώς έπραξε που κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και όποιος έχει αντίστοιχες υποψίες το ίδιο χρειάζεται να πράξει.

Υ.Γ. Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις νέες αποκαλύψεις: Αίτημα Έκτακτης Σύγκλησης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Αίτημα Έκτακτης Σύγκλησης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις εξελίξεις σε σχέση με τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, κατατέθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Το αίτημα έρχεται ύστερα από την αποκάλυψη ότι παρακολουθείτο και το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κληθούν ο Διοικητής της ΕΥΠ, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ και η Εισαγγελέας της ΕΥΠ.

Υ.Γ.1. Πώς επιχείρησαν να παγιδεύσουν με το Predator τον κ. Χρήστο Σπίρτζη;

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα. Πριν λίγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και νυν διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο και κατέθεσαν στοιχεία για απόπειρα μόλυνσης του κινητού του κ. Σπίρτζη από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο πρώην Υπουργός έλαβε δύο μηνύματα, εκ των οποίων το πρώτο ήταν από την ίδια διεύθυνση με την οποία επιχειρήθηκε να μολυνθεί το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη και εκείνη που μόλυνε το κινητό του Δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here