Αποκάλυψη Βόμβα: Ποιοι πήγαν να ρίξουν τον Καραμανλή!

0
178

Ο Μανώλης Κοττάκης στο βιβλίο του ξετυλίγει το αόρατο νήμα που συνδέει τις υποκλοπές, τη διπλωματία των αγωγών, το Βατοπέδι και τον Δεκέμβριο του 2008.

Άξιζε η Ελλάδα να περάσει την εφιαλτική περίοδο αποσταθεροποίησης, με τις περίεργες φωτιές του 2007, την υπόθεση του Βατοπεδίου που κατέπεσε στη Δικαιοσύνη, τα δραματικά επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, τις Υποκλοπές των επικοινωνιών της κυβέρνησης Καραμανλή;

Ποιο το παρασκήνιο του φερόμενου σχεδίου δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού, αλλά και της υποκινούμενης κρίσης στα Ελληνοτουρκικά (απόπειρα Τουρκικής απόβασης στη νήσο Ρω) για να φτάσουμε μέχρι εδώ;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα που επιχειρεί να φωτίσει ο διευθυντής της «Εστίας» και αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Μανώλης Κοττάκης, μέσα από το νέο του βιβλίο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»: Παρουσιάζεται στη Λάρισα το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη - Magnesia News

Μέσα από πλήθος ντοκουµέντων και νοµικών κειµένων, αποκαλύπτει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, αλλά και κάθε µορφής επιδιώξεις στη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραµανλή, ξετυλίγοντας για πρώτη φορά το αόρατο νήµα που συνδέει τα παραπάνω γεγονότα, και πολλά ακόμα, όπως η διπλωματία των αγωγών, το φυσικό αέριο και το βέτο στο Βουκουρέστι.

Πάνω από δώδεκα χρόνια μετά την παραίτησή του από την Πρωθυπουργία και από την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Πρωθυπουργός, σε ηλικία 65 ετών, «είναι σήμερα παρών», υπογραμμίζει ο συγγραφέας.

«Αλώβητος εντέλει και στη διάθεση της Ιστορίας. Τραυματίστηκε βαριά στην πρώτη φάση της επίθεσης που εξαπέλυσαν εναντίον του συγκεκριμένες δυνάμεις, αμφισβητήθηκε το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησής του και του ιδίου, στοχοποιήθηκαν στενοί του συνεργάτες και οικείοι του, απειλήθηκε με φυλακή από τον πολιτικό του αντίπαλο, αλλά τελικά έμεινε όρθιος.

Είναι ίσως ο μόνος δυτικός ηγέτης εναντίον του οποίου ισχυρές δυνάμεις της Δύσης εξαπέλυσαν τέτοιας έκτασης επίθεση με στόχο την πολιτική και-κατά τους χαρακτηρισμούς κάποιων- και φυσική του εξόντωση. Επίθεση που συνεχίστηκε δριμεία ακόμα και μετά την αποχώρησή του από την εξουσία. Τέτοιο μένος»….σημειώνει ο Μανώλης Κοττάκης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here