Αποκάλυψη-Διασυρμός για τον Ζελένσκι από τον πρώην Πρωθυπουργό του Ισραήλ.

0
339

Με άκρως απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι ο πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, μιλώντας σε Ραδιοφωνική Συνέντευξη, ενώ αποκάλυψε ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό.

Αποκάλυψη – διασυρμός για τον Ζελένσκι από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ

«Ο Πούτιν μου υποσχέθηκε ότι δεν θα σκοτώσει τον Ζελένσκι»…δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του είχε αναλάβει το ρόλο του μεσολαβητή με στόχο την κατάπαυση του ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Independent», ο Ναφτάλι Μπένετ ήταν ένας από τους λίγους δυτικούς ηγέτες που είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο Πούτιν κατά τη διάρκεια του πολέμου, στη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού του στη Μόσχα τον περασμένο Μάρτιο.

Στη διάρκεια της πεντάωρης Συνέντευξής του που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα, ο Μπένετ υποστήριξε ότι ο Ρώσος πρόεδρος τού υποσχέθηκε ότι δεν κινδυνεύει ο Ουκρανός ομόλογός του.

Πούτιν: "Δεν θα σκοτώσω τον Ζελένσκι" - Αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού... | Διεθνή Ειδήσεις

Τον ρώτησα: «Τι συμβαίνει με αυτό; Σκοπεύεις να σκοτώσεις τον Ζελένσκι;» Μου είπε: «Δεν θα τον σκοτώσω». Μετά του είπα «Πρέπει να μου δώσεις τον λόγο σου ότι δεν θα τον σκοτώσεις». Και τότε μου απάντησε: «Δεν πρόκειται να σκοτώσω τον Ζελένσκι».

Στη συνέχεια, ο Μπένετ τηλεφώνησε στον Ζελένσκι για να τον ενημερώσει σχετικά με την υπόσχεση του Πούτιν. «Άκου, βγήκα από μια συνάντηση (με τον Πούτιν), δεν πρόκειται να σε σκοτώσει» Ρωτάει, «είσαι σίγουρος;» Και του λέω: «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα σε σκοτώσει».

Μόλις τον διαβεβαίωσε ότι ο Πούτιν δεν πρόκειται να τον σκοτώσει, ο Ζελένσκι τράβαγε βίντεο και έλεγε ότι δεν φοβάται!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here