Αποκάλυψη: Πως οι Τούρκοι έπεσαν στην «Παγίδα του Αιγαίου»;

0
237

Επειδή δεν μας έπεισαν οι «διαρροές» του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.κ Δένδια, ούτε βέβαια η μη πρόβλεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου για παρενόχληση Πολιτικού αεροσκάφους της ΥΠΑ, που τυχαία πετούσε εκείνη την ώρα στο Αιγαίο και επειδή δεν φάγαμε το παραμύθι ότι ο Αρχηγός του ΑΤΑ άργησε να στείλει μαχητικά (αν είναι δυνατόν! Ποίος ο Βαίτσης;….που διαβάσαμε) το ψάξαμε το θέμα και τα συμπεράσματα μας που βγήκαν αβίαστα, αλλά και η εκτίμηση μας για τα γεγονότα είναι αυτή και την καταθέτουμε!

Πρώτον: Mόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η πτήση για χαρτογράφηση του πολιτικού αεροσκάφους της ΥΠΑ ενός σύγχρονου αεροσκάφους που ελέγχει τις καθόδους των πολιτικών αεροσκαφών σε μια περιοχή που μυρίζει μπαρούτι εδώ και αρκετό καιρό!

Δεύτερον: Oι Τούρκοι είχαν στην περιοχή δύο μαχητικά F-16, δύο από τα ποιο σύγχρονα κατασκοπευτικά – καταγραφικά που διαθέτουν τα CN-235 με τεράστιες δυνατότητες!

Τρίτον: Κανένα μαχητικό πουθενά στον κόσμο δεν πετάει εκτός αν δεν πάρει εντολή ενώ είναι γνωστό πως παρακολουθείται απο RADAR φίλια και εχθρικά!

Τέταρτον: Μήπως οι Τούρκοι λέμε μήπως κουτοπόνηροι οι ίδιοι πέρασαν το αεροσκάφος της ΥΠΑ για αεροσκάφος VIP πιστεύοντας ότι μετέφερε και τον Έλληνα ΥΕΘΑ και παρενόχλησαν το αεροσκάφος συνοδεύοντας το ώσπου φάνηκαν τα Ελληνικά μαχητικά;

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το κάνουν οι Τούρκοι γνωρίζοντας μάλιστα ότι το αεροσκάφος ήταν χαρακτηρισμένο ως «VIP».

Το μαχητικό των Τούρκων ήρθε δίπλα δίπλα με το Ελληνικό στο ύψος της Μυκόνου και πέταξαν μαζί μέχρι να το αναγκάσει ο Έλληνας Πιλότος να εγκαταλείψει το Ελληνικό Εναέριο Χώρο!…Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για λάθος!

Ο Έλληνας ΥΕΘΑ πέταξε με NH90 της Α.Σ στη Χίο κανείς δεν γνώριζε με τί θα επέστρεφε ..Ετοιμότητα υπήρχε σε δύο νησιά του Βορείου Αιγαίου με Ελληνικά μαχητικά, το ΑΤΑ απογείωσε αμέσως μαχητικά μόλις ο Τούρκος μπήκε στο FIR και στη Μύκονο έγινε η αναχαίτιση!

Η «Διαρροή» του Έλληνα ΥΕΘΑ σε δημοσιογράφους που κάνουν (κρά για είδηση) δεν μπορεί να έγινε τυχαία…..Ούτε η προτροπή του να μην το δημοσιεύσουν αφού μετά την ενημέρωση του ΥΠΕΞ για διάβημα όλα θα γινόταν γνωστά από πηγές εντός ή εκτός των τειχών!

Ο κ. Δένδιας είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν νομίζουμε ότι του ξέφυγαν τυχαία και μάλιστα σε δημοσιογράφους.

Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Υπουργός ήθελε να καταδείξει την προκλητικότητα των Τούρκων και όχι βέβαια εντός της Ελλάδος αλλά στα Αρμόδια όργανα της Συμμαχίας!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here