ΑΠΟΚΑΛΥΞΗ ΒΟΜΒΑ της Μοριακής Βιολόγου Judy A. Mikovits: Όλη η αλήθεια για τον κορωνοιό!

0
1121

Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Judy A. Mikovits λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε…

Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας και ανεβάζουμε τη συνέντευξη που έδωσε τιμώντας τους αγώνες και την αυταπάρνηση ενάντια σε διώξεις που της ασκήθηκαν από το επιστημονικό και δικαστικό κατεστημένο της δήθεν χώρας της Ελευθερίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας ΕΔΩ….. πριν το κατεβάσουν και από την πλατφόρμα που το φιλοξενεί. Ήδη το You Tube το έχει κατεβάσει από καιρό!…

Από τις συστημικές πλατφόρμες δεν περνάει πλέον τίποτα αντίθετο με τις καθιερωμένες νόρμες…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Dr Judy A. Mikovits, ερευνήτρια, αποκάλυψε πως μολύνονται οι άνθρωποι με τα μολυσμένα με ιούς εμβόλια, και ο Fauci την κατέστρεψε και την φυλάκισε.

-Η αλήθεια για τον Fauci και την ποινικοποίηση της έρευνας της Δρ Judy Mikovits.

«Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο…στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων».

-Με ποιον τρόπο προωθεί ο Μπιλ Γκέιτς τα υποχρεωτικά εμβόλια και τη βιομετρική ταυτότητα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Fact-checking Judy Mikovits, the controversial virologist, attacking Anthony Fauci in a viral conspiracy video.

In a video that has exploded on social media in the past few days, virologist Judy Mikovits claims the new coronavirus is being wrongly blamed for many deaths. She makes head – scratching assertions about the virus – for instance, that it is “activated” by face masks.

Continue to the SOURCE…..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:  Τα συμπεράσματα είναι δικά σας…διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα γεγονότα που παρουσιάζει στην συνέντευξη της η Μοριακή Βιολόγος Judy Mikovits υπάρχει «αλήθεια», αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα υπάρχει και ο «αντίλογος» του κατεστημένου!…

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here