ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ STAR: Ο Σόρος πίσω από την συκοφαντική επίθεση στον Καμμένο για το προσφυγικό!

0
463

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ!……

ΕΥΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του star και προσωπικά του εγκρίτου Θάνου Αθανασίου, ο οποίος ακόμα μια φορά – είτε μας αρέσει είτε όχι – είχε το πλέον αξιόπιστο πρωτογενές ρεπορτάζ, χωρίς κυβερνητικά γυαλιά, χωρίς παρωπίδες.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Αθανασίου όχι μόνο κατάφερε να έρθει σε επαφή με την Κομισιόν και να αποσπάσει επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο, αλλά σε μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες, πραγματικών δημοσιογράφων φυσικά, απέσπασε και ποιος είναι ο δράστης της συκοφαντικής επίθεσης κατά του Πάνου Καμμένου, των ενόπλων δυνάμεων και γενικότερα της ελληνικής κυβέρνησης.

Είναι φυσικά ο εκλεκτός τοκογλύφος του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αποδεικνύεται, μισάνθρωπος Τζορτζ Σόρος. 

Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά της Ελλάδας το 2010 με την απόλυτη συνεργεία φυσικά του Γιώργου Παπανδρέου. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, ο Σόρος έμεινε εκτός από την ελληνική κυβέρνηση και τώρα με αυτή την συκοφαντική επίθεση προσπαθεί να εκβιάσει την είσοδο του!

Και αυτές οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνονται από την Κομισιόν, όπως κυρίως η συκοφαντική επίθεση κατά της Ελλάδας, και των ενόπλων δυνάμεων. Έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια πρωτοστατεί. Την αποκάλυψε κι αυτή το Star.

Είναι η πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη! Έτσι εξηγούνται όλα. Το πως ενορχηστρωμένα η εφημερίδα του Μητσοτάκη διέδωσε τις φήμες περί δήθεν κακοδιαχείρισης των κονδυλίων και δήθεν έρευνας της Κομισιόν, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης επανέλαβε αυτές τις άθλιες συκοφαντίες κατά του ελληνικού στρατού. 

Η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη που παρουσιάζεται στο βίντεο να είναι μέλος της ΜΚΟ του George Soros, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, είναι πίσω από τις ανθελληνικές επιθέσεις, είναι πρωτεξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκης, καθώς η μητέρα της ήταν αδελφή του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Και τώρα αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτούργησε ως αχυράνθρωπος του Τζορτζ Σόρος κατά των συμφερόντων της Ελλάδας. Ντροπή…….

{videobox}ahPay7ZvQyA{/videobox} 

Υ.Γ. Αναμένουμε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ κατά όσων διέδωσαν ανθελληνικά και επικίνδυνα ψεύδη, όπως αποκάλυψε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Όπως αποδείχτηκε από το εκπληκτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού star, πρόθυμοι δημοσιογράφοι κατασκεύασαν και διέδωσαν μία είδηση η οποία ως πηγή είχε ΜΚΟ του διαβόητου Μισάνθρωπου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος. Με τελικό στόχο να αποκομίσει ο κερδοσκόπος εκατομμύρια εις βάρος της ευρωπαϊκής ένωσης.

Είδηση η οποία αποδείχτηκε απόλυτα ψευδής, εξαιρετικά συκοφαντική για την Ελλάδα και τις ένοπλες δυνάμεις, εθνικά επικίνδυνη.

Αναμένουμε λοιπόν τώρα την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ η οποία οφείλει να εντοπίσει και να καλέσει άμεσα σε απολογία αυτούς που οργάνωσαν αυτή την επικίνδυνη προπαγάνδα, και να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξει για τους δράστες, τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Υ.Γ.1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το Ιστορικό της επίθεσης κατά της Ελλάδας από τον γνωστό Σόρος και τον Μητσοτάκης που κινήθηκε στην ίδια γραμμή!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code