ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ βουλευτή του ΑΚΕΛ: Ο Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Σαμαρά!!

0
268

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, μιλώντας την εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα» με τον κ. Π. Ποταμίτη, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπουργός της Κυπριακής Κυβέρνησης τής εκμυστηρεύτηκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Αντώνη Σαμαρά.

Η αποκάλυψη έγινε παρουσία του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους, που αντέδρασε ζητώντας να κατονομαστεί ο υπουργός, του Γιώργου Περδίκη εκ μέρους των Οικολόγων και της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου εκ μέρους του ΔΗΚΟ, με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Τράπεζα.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι στον προθάλαμο της Βουλής ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, εν συνεχεία ανέφερε ότι πρόκειται περί υπουργού, της εκμυστηρεύθηκε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος ουσιαστικά προστατευόταν από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα η Κυπριακή Κυβέρνηση να έχει δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις επί του θέματος αυτού.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Από Μέρα Σε Μέρα» πατώντας ΕΔΩ…...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Κύριε Παρασκευόπουλε, προστατεύει ο Σαμαράς το Βγενόπουλο απ’ τη Δικαιοσύνη;

Δείτε το ενδιαφέρον άρθρο-ερώτηση στις 20/03/2015 του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο πατώντας ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here